"Fatih benim kardeşimdir" dedi

Galatasaray kalecisi Fatih Öztürk, Bebek'te Kurtuluş Yurt'un eşiyle yemek yemişti. Tecrübeli eldivenden yalanlama gelmişti. Adana Demirspor kalecisi Kurtuluş Yurt da sosyal medya hesabından "Yansıtılan olaylar tamamen asılsızdır. Kalabalık bir grup halinde bir yemek yeme olmuştur. Fatih benim kardeşimdir. Daha önce de ailecek beraber yemek yedik ben eşime güveniyorum. Her zaman da yanındayım" açıklamasını yaptı.

Galatasaray kalecisi Fatih Öztürk, Bebek'te Kurtuluş Yurt'un eşiyle yemek yemişti. Tecrübeli eldivenden yalanlama gelmişti.

"Fatih benim kardeşimdir" dedi

Adana Demirspor kalecisi Kurtuluş Yurt da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Öncelikle basında dolaşan saçma sapan haberler için çok üzüldüğümü belirtmek isterim. O akşam yenen yemeğe ben eşim ve çocuğum beraber katılacaktık. ama takımımla kampta olduğum için gidemedim. Yansıtılan olaylar tamamen asılsızdır. Kalabalık bir grup halinde bir yemek yeme olmuştur. Fatih benim kardeşimdir. Daha önce de ailecek beraber yemek yedik ben eşime güveniyorum. Her zaman da yanındayım. O haberleri yapanları vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum. Yüce Allah'ın adaletine havale ediyorum. Saygılar, sevgiler" ifadelerini kullandı.

"Fatih benim kardeşimdir" dedi - Resim : 2

Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı Fatih Öztürk, cumartesi gecesi muhabirlere sert tavırlar sergileyerek, "Benim fotoğraflarımı çekemezsiniz, hemen onları silin" diyerek tehditler savurmuştu.

"Fatih benim kardeşimdir" dedi ile ilgili etiketler Galatasaray Adana Demirspor Sevgili Fatih Öztürk Kurtuluş Yurt Arzu Yurt Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.