Fatih Altaylı'dan Veyis Ateş’e açık çağrı: Net ve açık biçimde yalanla

Habertürk'ün önemli isimlerinden gazeteci Fatih Altaylı, Sedat Peker'in Habertürk programcısı Veyis Ateş ile ilgili iddiaları hakkında önemli bir çağrı yaptı. Altaylı, "Aynı ekranı paylaştığım Veyis Ateş’ten beklentim bu vahim iddiaları net ve açık biçimde 'yalanlaması'" ifadelerini kullandı. 

Sedat Peker, pazar günü Youtube üzerinden yayınladığı son videoda yine bazı medya mensuplarını hedef aldı.

Peker, firari iş adamı Sezgin Baran Korkmaz'a yönelik iddialarla bağlantılı olarak Habertürk programcısı Veyis Ateş'e bazı suçlamalar yöneltti.

Bu gelişme üzerine Habertürk yazarı Fatih Altaylı suçlamaların odağındaki Veyis Ateş'e köşesinden bir çağrıda bulundu.

Altaylı, "Peker’in ithamları arasında, Habertürk ekranlarından tanıdığınız Veyis Ateş’e yönelik olanlar da var. Ateş’in AK Parti’ye yakın bir gazeteci olduğu sır değil. Bunda bir suç da yok. Ancak sonrasındaki ithamlar çok çok kötü. Meslekle bağdaşmayan şeyler. Doğru mudur, değil midir bilemem! Doğru olmamasını umarım ve tercih ederim ama kimsenin ne kefiliyim ne velisi" ifadesini kullandı. 

Altaylı, "Bu yüzden de aynı ekranı paylaştığım Veyis Ateş’ten beklentim bu vahim iddiaları net ve açık biçimde 'yalanlaması'. Hodri meydan demesi. Hatta meseleyi yargıya taşıması. Onun yerinde olsam öyle yapardım" düşüncesini dile getirdi.

Fatih Altaylı'dan Veyis Ateş’e açık çağrı: Net ve açık biçimde yalanla ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Sedat Peker veyis ateş suç örgütü lideri sedat peker videoları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.