Fatih Altaylı'dan dikkat çeken iddia! "Sinan Ateş, öldürülmeden birkaç gün önce, 'benim kalemimi kırmışlar, haberi geldi' demiş"

Türkiye Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'i konuşuyor. Fatih Altaylı'dan dikkat çeken bir iddia geldi. Altaylı, Ateş'in ölmeden önce yakın çevresine "Benim kalemimi kırmışlar. Haberi geldi. Her an bir şey yapabilirler” dediğini belirtti.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, cuma günü Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu başından vurularak hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'le ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Fatih Altaylı, Sinan Ateş'in şakın çevresine son dönemde söylediklerini köşesine taşıdı.

"BENİM KALEMİMİ KIRMIŞLAR"

Sinan Ateş'in yakın çevresine "Benim kalemimi kırmışlar. Haberi geldi. Her an bir şey yapabilirler” dediğini iddia eden Fatih Altaylı'nın yazısında şu ifadeler yer aldı:

Sinan Ateş’in sokak ortasında öldürülmesine pek şaşıran yok. Hatta 'Kendisi de şaşırmamıştır' diyor Sinan Ateş’i tanıyanlar. 'FETÖ iftirası ile lekelenmeye çalışıldığı günlerden bu yana kendisine yönelik bir hamle bekliyordu' diyorlar.

 

BİRKAÇ GÜN ÖNCE İSTANBUL'DAKİ DOSTLARIYLA BULUŞTU

- Birkaç gün önce geldiği İstanbul’da dostlarıyla buluşmuş. O buluşmada söylediği sözler ilginç. 'Benim kalemimi kırmışlar. Haberi geldi. Her an bir şey yapabilirler' demiş.

"BİLİYORDU AMA UMURSAMIYORDU"

- Tanıyanlar 'Bu işle kimin görevlendirildiğini bile biliyordu ama umursamıyordu' diye anlatıyorlar.

- Ve Sinan Ateş’in siyasi çevresinde bu işi kimin yaptığına, kimin yaptırdığına ilişkin hiçbir bilgi eksiği yok. Herkes her şeyi biliyor. Ve herkes susmuş bekliyor.

NE OLMUŞTU?

2020 yılında Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı görevinden ayrılan ve Hacettepe Üniversitesi Tarih Bölümü’nde akademisyen olarak görev yapan Sinan Ateş, 30 Aralık'ta, arkadaşı Selman Bozkurt ile Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir apartmandan çıktıkları sırada, motosikletli kişinin silahlı saldırısına uğramıştı.

Saldırıda yaralanan Sinan Ateş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken arkadaşı Bozkurt, omzundan yaralanmıştı.

Fatih Altaylı'dan dikkat çeken iddia! "Sinan Ateş, öldürülmeden birkaç gün önce, 'benim kalemimi kırmışlar, haberi geldi' demiş" ile ilgili etiketler Ülkü Ocakları Ankara
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.