Fatih Altaylı'dan Aykut Kocaman'a sert sözler!

Fatih Altaylı, Habertürk TV'de Konyaspor- Galatasaray maçı ile ilgili yorumlarda bulundu ve Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a ağır eleştirilerde bulundu.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Habertürk TV'de yayınlanan Spor Saati programında spor gündemine dair yorumlar yaptı. Aykut Kocaman'a ve hakem yönetimine sert eleştirilerde bulunan Altaylı, Kocaman'ın oynattığı kötü futbola değindi.

Altaylı'nın Süper Lig'in 30. haftasında yaşananlara dair açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

"AYKUT KOCAMAN, SEN DEMEK Kİ HOCA FALAN DEĞİLSİN"

"Aykut Kocaman hakkında bir şey konuşmak, ona iltifat olur. Böyle bir futbol yok. Yayıncı kuruluşun veya federasyonun Konyaspor gibi takıma ödediği para haramdır! Bu takımın maçını kim izler ya! Bu takımın maçını yayınlamak hata. İngiltere, İspanya’da, hatta dünyada böyle bir takım var mı! Ayıp denen bir şey var. Her şeye hakaret bu! Futbol mu bu! Şampiyon mu olacaksın böyle! Aykut Kocaman ne istiyor! 1 sezonda 37 beraberlik falan mı? Aykut Kocaman maç sonu açıklamasında ‘Topun arkasında iyi durduk’ diyerek şunu diyor aslında: ‘Ben Fenerbahçeli bir teknik direktör olarak Galatasaray’ın şampiyon olmaması için gereğini yaptım.’ Topun arkasına geçebilirsin ama Konyaspor’a yazık. Demek ki sen hoca falan değilsin. Konyalılar’a yazık. FIFA gelsin, Aykut Kocaman’a ‘Sen git’ desin."

“DIAGNE’NİN POZİSYONUNDA VAR GÖRÜNTÜSÜ NEDEN GELMEDİ?”

“Diagne’nin pozisyonuna ofsayt kaldırıldı. VAR odası görüntüsü geldi mi, gelmedi. Bir şey söylenmeyecekse neden durdu? Neden çekilmedi çizgi? VAR odası ne yapıyor, neden bakmıyor VAR’a? VAR’da Cüneyt Çakır herhalde şöyleydi; ‘Şimdi hocam, Başakşehir zaten bu hafta puan kaybetti. Durduk yere Başakşehir’i yakalatmayalım. Bu mesele Galatasaray – Başakşehir maçına kalsın, yenen şampiyon olsun diye düşünüyorum ben. Sen de benle aynı kanaatteysen, şimdi bu çizgiyi çektirip başımı belaya sokma. Ofsayt mofsayt çıkmazsa problem olur.’

"METE KALKAVAN ADAM OLSA..."

"Bundan daha VAR’a çağrılacak bir pozisyon olamaz. VAR çağıramıyor, çünkü ya ofsayt değilse! O çizgi neden çekilmedi bir üç kağıt yoksa! Orada ahlak dışı bir durum var demek ki! VAR bir ahlaksızlıktır, ahlaksızlık vardır! Şerefli haysiyetli bir hakem bunu gösterir. Mete Kalkavan bir adam olsa ‘Ya hocam bir çizgiyi çekelim bakalım’ der. Cüneyt Çakır bir adam olsa ‘Ya hocam bir dur, bir bakalım çizgiyi çekip’ der. İkisinde de problem var. Mete Kalkavan’ın neden aylardır Galatasaray maçı yönetmediği de ortaya çıktı. Çünkü bu belli ki, Galatasaray maçlarında gerektiği anda tetikçilik yapmak için hakemlikte tutuluyor. Neden bu kadar kritik bir pozisyonu göstermedin! Ama bu beğenmediğimiz hakemler MHK Başkanı Sabri Çelik’ten daha iyi hakemler. Bu cümle bana ait değil ama neyse…”

Fatih Altaylı'dan Aykut Kocaman'a sert sözler! ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Fenerbahçe Galatasaray Konyaspor Aykut Kocaman
GÜNÜN VİDEOSU

Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! İşte operasyon anları...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay merkezli 7 ilde jandarma tarafından düzenlenen Mahzen-47 operasyonunun detaylarını paylaştı. Bakan Yerlikaya, elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı organize suç örgütü çökertildiğini, 52 şüphelinin de yakalandığını açıkladı.