Fatih Altaylı: Size yalvarıyorum seçime gidin!

Galatasaray'ın divan kurulu toplantısına Fatih Altaylı'nın konuşması damga vurdu

İşte Altaylı'nın sözleri...

"Allah aşkına bir seçime gidin yalvarıyorum. Yönetiminize doğru düzgün isimler alın. Sportif AŞ'yi kardeşiniz ile yönetmeyin. Kötü yönetiyorsunuz, kötü yönetiyorsunuz... Allah aşkına Galatasaraylılığımızla övünecek bir şekilde yönetin Galatasaray'ı. 'Daha iyi yönetirim' diyen varsa da çıkıp aday olsun. Allah aşkına seçime gidin. Olmazsa siz yönetiminizi yenileyin. Ben, torunlarımla Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçına gitmek istiyorum, siz de sayın Özbek bunu sağlamakla yükümlüsünüz. Ara dönemi sonucu oluşmuş bir Galatasaray yönetiminin azabını herkese yaşatmayın. Mecidiyeköy'deki oteli kimse kiralamazsa Dursun Özbek, '5 milyon dolara ben kiralarım' dedi, haydi başkan bitir oteli de kirala. Sayın başkan Dursun Özbek, bu sosyal meyda bağımlılığından dolayı transfer döneminde de büyük hatalar yapacak."

Fatih Altaylı'nın konuşmasına Dursun Özbek ise şöyle cevap verdi;

Fatih Altaylı: "Ne olur bir seçime gidin, Allah aşkına yalvarıyorum, Sportif AŞ'yi ne olur kardeşinizle yönetmeyin.

Dursun Özbek: "Fatih Altaylı çözüm bizde çok diyor, iki seneden bu yana bangır bangır bağırıyorum. Varsa projen gel, beraber çalışalım."

Fatih Altaylı: Size yalvarıyorum seçime gidin! ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Galatasaray divan kurulu konuşma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.