Fatih Altaylı: Federasyon başkanlığı için favori Ahmet Ağaoğlu! Erdoğan, Terim'e sıcak bakmıyor...

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Nihat Özdemir'in istifasını değerlendirdi. Altaylı, muhtemel başkan adayları arasında Ahmet Ağaoğlu'nun favori olduğu görüşünü savundu. Altaylı, Galatasaray'ın eski hocası Fatih Terim'in federasyon başkanlığını çok istediğini, yakın çevresine de bu hususta arzulu olduğunu ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın buna sıcak bakmadığını iddia etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in istifa haberi gündemi sarstı. Göreve geldiği günden bu yana eleştirilerin hedefinde olan ve 'atama' usulüyle TFF Başkanlığı koltuğuna oturduğu söylenen Nihat Özdemir, yayın ihalesi ve hakem krizi çıkmazları nedeniyle istifa etme kararı aldı. TFF başkanlığına aday muhtemel isimler de kulislerde konuşulmaya başlandı.

"ALTAYLI: FATİH TERİM İSTİYOR, ERDOĞAN İSTEMİYOR"

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Özdemir'in yerine muhtemel gelecek myisimleri değerlendirdi. HaberTurk YouTube kanalına konuşan Altaylı, Galatasaray'ın eski hocası Fatih Terim'in federasyon başkanlığını çok istediğini, yakın çevresine de bu hususta arzulu olduğunu ifade ettiğini iddia etti. Altaylı, özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Terim ismine sıcak bakmadığını ifade etti.  

"FAVORİ AHMET AĞAOĞLU"

Altaylı, federasyon başkanlığı için en muhtemel ismin Ahmet Ağaoğlu olduğunu açıkladı. Fatih Altaylı "Siyasi ortam göz önüne alındığında Ahmet Ağaoğlu önde gözüküyor. Ancak burası Türkiye, neyin ne olacağı belli olmaz!" dedi.

 

Fatih Altaylı: Federasyon başkanlığı için favori Ahmet Ağaoğlu! Erdoğan, Terim'e sıcak bakmıyor... ile ilgili etiketler Ahmet Ağaoğlu Ahmet Nur Çebi Fatih Terim Fatih Altaylı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.