Fatih Altaylı, Dursun Özbek'i bombaladı!

Galatasaray Mali Genel Kurulu'nda söz alan Fatih Altaylı, Dursun Özbek ile ilgili şok sözler söyledi.

Galatasaray Mali Genel Kurulu'nda söz alan Fatih Altaylı, Dursun Özbek ile ilgili konuştu.

İşte Fatih Altaylı'nın konuşmalarından satır başları:

"Dursun Özbek'in konuşmasını büyük bir keyifle dinledim. Çünkü çok önemli bir ilerleme kaydettiğini gördüm. Dursun Başkan, görev aldığı süre boyunca yapılan tüm icraatlardan 'ben' diye bahsederken, bugün 'biz' diye bahsetti. Son 2 ay onun için çok yararlı olmuş."

"BURASI ÇİFTLİKBANK DEĞİL"

"Zekamla alay edilmesinden çok üzüntü duydum ve bu alaylar devam ediyor. Galatasaray hazırunu, Çiftlikbank üyeleri değildir. Galatasaray başkanlarının kaçma hakkı yoktur. Başkanlar kötü de olsa doğruları söylemek zorundadır."

"GALATASARAY BAŞKANI TAKIMINA FATURA KESER Mİ?"

"Galatasaray başkanı veya yöneticisi, kulübüne fatura keser mi? Bakın eski yöneticilerin, başkanların faaliyetlerine. 1 kuruşluk fatura var mı? Fatura kesmek elbette bir zaruret ama kimse kulübe kesmedi. Eşine, dostuna, akrabasına kesti ama kulübe kesmedi."

"DURSUN ÖZBEK TEFECİLİK YAPIYOR"

"Mustafa başkan, 'Temlikleri kaldırın' dediğinde Dursun başkan, 'Bankalar kaldırıyor mu?' dedi. O da dedi ki, 'Sen banka mısın?'. Buna herkes şahit. Dursun Özbek'in yaptığı tefeciliktir."

Fatih Altaylı, Dursun Özbek'i bombaladı! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Altaylı divan kurulu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.