Fas Teknik Direktörü Walid Regragui Fransa maçı sonrası konuştu: İkinci golü yememiz bizi adeta öldürdü

2022 Dünya Kupası'nın yarı finalinde Fransa'ya 2-0 yenilen Fas'ın teknik direktörü Walid Regragui, "Buraya gelen taraftarımıza bir hediye vermek isteriz. Bu neden üçüncülük olmasın?" ifadelerini kullandı.

Fas'ın teknik direktörü Walid Regragui, Fransa'ya 2-0 mağlup oldukları yarı final maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Regragui, "Sakatlığı olan 4 oyuncumuz olmasına rağmen iyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum. İlk yarıyı yenik durumda tamamladıktan sonra hızlı karar vermem gerekiyordu. İkinci yarıda kendimizi toparladık, sahada yapamadıklarımızı yapmaya başladık. Daha aktif oynamaya başladık. Fransa gibi bir takıma karşı yapılan en ufak bir hata ölümcül sonuçlar doğurabilir. İkinci golü yememiz bizi adeta öldürdü" dedi.

Regragui üçüncülük maçını Hırvatistan ile oynamaları hakkında ise, "Dünya Kupası'nı üçüncü olarak bitirmek neden olmasın. Buraya gelen taraftarımıza bir hediye vermek isteriz" diyerek açıklamalarını tamamladı.

Fas Teknik Direktörü Walid Regragui Fransa maçı sonrası konuştu: İkinci golü yememiz bizi adeta öldürdü

DESCHAMPS: SON BİR ADIM KALDI

Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Didier Deschamps ise, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada; "Maça istediğimiz gibi başladık ve golü de bulduk." dedi.

"Muani'nin golüyle de final bizim oldu." diyen Deschamps, "Fas çok kaliteli bir takım. Buraya kadar gelmelerinin tesadüf olmadığını gösterdiler. İkinci yarının başlamasıyla birlikte bizi oldukça zorladılar. Bazı pozisyonlarda da şans yanımızdaydı. İkinci yarıda oyunu çok kontrol edemesek de finali hak ettik. Artık son bir adım kaldı. Şimdi bu zaferi kutlayacağız ve sonra Arjantin maçına hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

Fransız teknik adam, "Önümüzde üç gün var. Pazar günü de Arjantin karşısında kupayı almak istiyoruz." dedi.

Fas Teknik Direktörü Walid Regragui Fransa maçı sonrası konuştu: İkinci golü yememiz bizi adeta öldürdü - Resim : 2

Fas Teknik Direktörü Walid Regragui Fransa maçı sonrası konuştu: İkinci golü yememiz bizi adeta öldürdü ile ilgili etiketler Fas Fransa 2022 Dünya Kupası 2022 FIFA Dünya Kupası Katar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.