Faruk Tınaz'ın vefatıyla ilgili eşi Canan Tınaz'dan şok suçlama

Türk sanat müziği sanatçısı ve Türkiye Jokey Kulübü asli üyesi Faruk Tınaz, geçtiğimiz Aralık ayında pankreas kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 65 yaşında hayatını kaybetmişti. Faruk Tınaz'ın acılı eşi Canan Tınaz, eşinin doktor ihmali nedeniyle öldüğünü iddia etti.

Atlara olan sevdasıyla tanınan, Türkiye Jokey Kulübü asli üyesi ve Türk sanat müziği sanatçısı Faruk Tınaz, pankreas kanseri nedeniyle geçtiğimiz Aralık ayında İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat etmişti. Tınaz için Veliefendi Hipodrumu Şeref Tribünü önünde veda töreni düzenlenmiş, ardından memleketi Adana’da Kabasakal Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Faruk Tınaz'ın vefatıyla ilgili eşi Canan Tınaz'dan şok suçlama


CANAN TINAZ: 'DOKTOR TEŞHİSİ ATLADI'  

Şarkılarıyla bir döneme damga vuran Faruk Tınaz'ın acılı eşi Canan Tınaz, cenaze töreninde yaptığı açıklamada ''Doktorun raporu okumasıyla ilgili bir ihmal bu. Yanlış anlaşılma olmasın lütfen. İhmal etmek değil. Doktorun raporu okumamasıyla alakalı bir ihmal, teşhisi atlaması daha doğrusu. Şu acı içinde bunlara bu şekilde cevap verirken sekebilir kelimelerim. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum'' ifadelerini kullanmıştı.

Faruk Tınaz'ın vefatıyla ilgili eşi Canan Tınaz'dan şok suçlama

'FARUK TINAZ DOKTOR İHMALİ YÜZÜNDEN HAYATINI KAYBETTİ' İDDİASI


Eşinin vefatından aylar sonra sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan Canan Tınaz, 'Faruk Tınaz hayatını bir doktor ihmalinden kaybetmiştir' açıklamasında bulundu.

Canan Tınaz açıklamasında şu ifadeleri kullandı: ''Dostlar, pankreas kanserinden kaybettiğimiz; benim canımın yarısı ve sevenlerini bu konuda aydınlatmak ihtiyacı duyuyorum. Her yıl sağlık kontrollerini yapan, iyi kalpli, canım eşim, bir doktorun kurbanı olarak hayata gözlerini yumdu. Dava, hukuk süreci içinde devam etmektedir. Gönül yarasına, kulaktan şifa olmadığı gibi, hukuk işleyişine de boynumuz kıldan ince bekliyoruz.''

Faruk Tınaz'ın vefatıyla ilgili eşi Canan Tınaz'dan şok suçlama - Resim : 3

Faruk Tınaz'ın vefatıyla ilgili eşi Canan Tınaz'dan şok suçlama ile ilgili etiketler kanser cenaze Faruk Tınaz Canan Tınaz pankreas kanseri doktor raporu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.