Faruk Sabancı ile Dilay Korkmaz ayrıldı! İşte ilişkilerinin bitme nedeni

Miss Turkey 2010 dördüncüsü, 31 yaşındaki model ve sunucu Dilay Korkmaz’ın sosyeteye girme hayali suya düştü. Ünlü DJ Faruk Sabancı, kendisine sürekli “evlenelim” baskısı yapan bir yıllık sevgilisi Dilay Korkmaz’dan ayrılma kararı aldı.

Güzel model ve spiker Dilay Korkmaz'la, DJ aşkı Faruk Sabancı'nın aşkı sürpriz bir şekilde bitti. 2010 yılında Miss Turkey isimli yarışmaya katılan ve dördüncü olan Dilay Korkmaz, Faruk Sabancı aşkı sayesinde sosyeteye girmeye başlamıştı. Aşkıyla evlenip Sabancı soyadını almak isteyen Korkmaz'ın bu hayali suya düştü.


Takvim'de yer alan habere göre; Aşkının "Evlenelim" baskılarından sıkılan Sabancı, ilişkiyi bitirme kararı aldı.

Faruk Sabancı ile Dilay Korkmaz ayrıldı! İşte ilişkilerinin bitme nedeni

BİRBİRLERİNİ SİLDİLER!

İkili, önceki gün sosyal medyadaki fotoğraflarını silip birbirini takipten çıktı. İlişkinin bitmesinde Korkmaz'ın evlilik baskısının yanı sıra sosyal medyada yaptığı paylaşımlarının da etkisinin olduğu öğrenildi.

 Faruk Sabancı ile Dilay Korkmaz ayrıldı! İşte ilişkilerinin bitme nedeni

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARINDAN RAHATSIZ OLDU

Daha önce sevgilisinin kendisine hediye ettiği 140 bin TL'lik Hermes çantasını gözlere sokan Dilay Korkmaz, sosyal medyada "Görgüsüzlükle" suçlanmıştı. Dilay Korkmaz'ın sosyal medyadaki paylaşımları sevgilisi Faruk Sabancı'yı rahatsız etti.

 

Faruk Sabancı ile Dilay Korkmaz ayrıldı! İşte ilişkilerinin bitme nedeni ile ilgili etiketler Faruk Sabancı dilay korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.