Faroe Adaları'na gol atan tecrübeli forvet Serdar Dursun: Elimden geleni yapmaya çalışıyorum

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup ilk maçında Faroe Adaları ile kozlarını paylaştı. Ay-yıldızlılar, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan mücadeleden 4-0 galip ayrılarak gruba 3 puanla başladı. Türkiye'ye galibiyeti getiren golleri 37. dakikada Cengiz Ünder, 47. dakikada Halil Dervişoğlu, 82. dakikada Serdar Dursun ve 85. dakikada Merih Demiral kaydetti. Serdar Dursun maçtan sonra yaptığı açıklamada elinden geleni yaptığını ifade etti.

A Milli Futbol Takımı'nda Faroe Adaları maçında 3. golü atan Serdar Dursun karşılaşmanın ardından konuştu.

Tecrübeli golcü, "Böyle maçlar kolay olmuyor, kilidi açman lazım. Ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum her maçta" ifadelerini kullandı.

Serdar Dursun ayrıca, "Herkes bu takımda ilk 11 oynamak istiyor ve takıma katkıda bulunmak istiyor. İnşallah hepimiz katkıda bulunuruz ve A Milli Futbol Takımı'nı yukarı çıkartırız" dedi.

Faroe Adaları'na gol atan tecrübeli forvet Serdar Dursun: Elimden geleni yapmaya çalışıyorum ile ilgili etiketler Süper Lig A milli futbol takımı serdar dursun faroe adaları
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.