Farklı okullardan 30 kişi hastaneye kaldırıldı!

Batman'ın Sason ilçesinde farklı okullarda 30’dan fazla öğrenci ve öğretmen yemek yedikten sonra gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Batman'da bazı okullarda öğrenci ve öğretmenlere servis edilen bozuk yemekler dehşet saçtı.

YEMEK YEDİKTEN SONRA FENALAŞTILAR

Edinilen bilgilere göre, Batman'ın Sason ilçesi Derince Köyü İlkokulu'nda öğrenim gören 18 öğrenci ve 2 öğretmen ile ilçedeki bazı okullarda öğrenim gören 20’den fazla öğrenci ve öğretmende, yemek yedikten bir süre sonra mide bulantısı ve baş dönmesi şikayeti başladı.

ZEHİRLENEN ÖĞRENCİLER HASTANEYE KALDIRILDI

Gıda zehirlenmesi şüphesiyle Sason Devlet Hastanesi'ne kaldırılan öğrenciler burada tedavi altına alındı. Serum tedavisi uygulanan öğretmen ve öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Farklı okullardan 30 kişi hastaneye kaldırıldı! ile ilgili etiketler Zehirlenme Okul Gıda Batman Öğrenci Öğretmen Hastane bozuk
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.