Farah Zeynep Abdullah sosyal medyada çıldırdı! Musa Orhan'a çok sert tepki verdi!

Batman'da İpek Er'e tecavüz suçlamasıyla yargılanan Musa Orhan'ın avukatı oyuncu Farah Zeynep Abdullah hakkında suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine güzel oyuncu sosyal medya hesabından çok sert bir açıklama yaptı.

Farah Zeynep Abdullaj sosyal medya hesabından Musa Orhan'ın avukatına ateş püskürdü. "Vicdanlar tazminatla temizleniyor mu, insanlar bir anda vay 5 bin 200 aldı çok temiz insanmış mı diyorlar. Bunu da dosyaya ekle" dedi.

FARAH'TAN ÇOK SERT TEPKİ...

Musa Orhan'ın avukatı, müvekkili hakkında sert ifadeler kullanan oyuncu Farah Zeynep Abdullah hakkında da suç duyurusunda bulundu. Kendisiyle ilgili sıcak gelişmelerin ardından çok sinirlenen Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

"BUNU DA DOSYAYA EKLE AVUKAT"

Vicdanların tazminatla temizlenemeyeceğini vurgulayan Abdullah, şunları söyledi:Tecavüzcülükle suçlanmasını tazminat gelirine dönüştürmekten çekinmeyen bir zihniyet, ee neoluyo sonra? Vicdanlar tazminatla temizleniyor mu, insanlar bir anda vay 5 bin 200 aldı çok temiz insanmış mı diyorlar. S... s....maktır bu hareketler, bunu da dosyaya ekle.

Farah Zeynep Abdullah sosyal medyada çıldırdı! Musa Orhan'a çok sert tepki verdi! ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.