Falçatalı dehşette yeni gelişme!

İstanbul'da boşanma aşamasında olduğu eşi Anna Butim’i iki gün boyunca bir AVM önünde bekleyen ve gördükten sonra da yüzünü falçata ile doğrayan Mesut Öztürkmen’in avukatının yaptığı savunma şoke etti. Ölümden dönen ve suratındaki kesiklerden dolayı yüzünün felç kalma durumu olan talihsiz genç kadının yaralarının “basit tıbbi yaralanma” olduğunu ifade eden avukat, şüphelinin ‘5 aydır eşinden haber alamamasının’ da göz önünde bulundurulmasını belirterek serbest bırakılmasını istedi.

Bakırköy'de 15 Ocak günü Ukraynalı 28 yaşındaki Anna Butim, kardeşi, kardeşinin eşi ve bir arkadaşıyla sahilde otururken boşanma sürecinde olduğu öğrenilen eşi Mesut Öztürkmen’in saldırısına uğradı.

Denizi seyreden talihsiz kadının arkasından saldıran cani koca, yüzünü falçatayla doğradı.

Falçatalı dehşette yeni gelişme! - Resim : 2

Yüzü kanlar içinde olduğu yere yığılan genç kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Gözaltına alınan Öztürkmen ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Falçatalı dehşette yeni gelişme! - Resim : 3

İSTANBUL’A GELİP AVM ÖNÜNDE 2 GÜN BEKLEDİ

Milliyet'ten Damla Güler'in haberine göre; Bakırköy 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanan Öztürkmen'in ifadesi ortaya çıktı. 5 ay önce eşinin evden kaçtığını söyleyen Öztürkmen, kendisini tüm sosyal medya hesaplarından engellediğini anlattı. İlk eşinden olan çocuğunun hesabından Anna’yı takip ettiğini ve yayınladığı fotoğraflardan İstanbul’da olduğunu öğrendiğini söyleyen Öztürkmen, sonrasında Kocaeli’den İstanbul’a geldiğini ve fotoğrafta gördüğü alışveriş merkezinin önünde 2 gün beklediğini anlattı. Yaşanan olaydan dolayı pişman olduğunu belirten Öztürkmen, çocuklarına bakacak kimsenin olmadığını söyleyerek serbest kalmayı talep etti.

Falçatalı dehşette yeni gelişme! - Resim : 4

AVUKAT “YARALAR BASİT”

İstanbul Barosu tarafından atanan zorunlu avukatın ise, şüpheli Mesut Öztürkmen için yaptığı savunma şaşırttı. Ölümden dönen ve yüzü felç kalan Anna Butim’in hayati tehlikesinin olmadığını ifade eden avukat, yaraların basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek yaralar olduğunu belirtti. Ayrıca Öztürkmen’in olayı planlamadığını da ileri süren avukat, “5 aydır eşinden haber alamama durumunun olması, çocuklarının yaşının küçüklüğü, onlara bakacak kimsenin bulunmaması durumu dikkate alınarak serbest bırakılmasını talep ederiz” diye konuştu.

“ADLİ KONTROL ÖNLEMLERİ YETERLİ DENETİMİ SAĞLAMAZ”

Mahkeme şüpheli Öztürkmen’in “kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösterir somut delilerin oluşu, mevcut delil durumu, şüphelinin ikrarı (İtirafı), genel adli muayene raporu, işin önemi, verilmesi beklenen ceza değerlendirildiğinde adli kontrol hükümlerinin sanık üzerinde yeterli hukuki denetimi sağlayamayacağı, adli kontrolün yetersiz kalacağı ifade edilerek tutuklanmasına karar verdi.

Falçatalı dehşette yeni gelişme! ile ilgili etiketler kadına şiddet falçatalı saldırı Anna Butim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.