Beleşçi Falcao... 9 golün 6'sı penaltıdan

Bu sezon sakatlıklarla boğuşan Radamel Falcao buna rağmen 9 gol atmayı başardı. Kolombiyalı yıldız bu gollerin 6'sını penaltıdan atarken, beyaz nokta üzerinden hiç hata yapmadı. 35 yaşındaki santrfor, takımın en çok ihtiyaç duyduğu anda Beşiktaş'a karşı da gol sevinci yaşamayı bildi.

Süper Lig'in 40. haftasında oynanan Beşiktaş derbisine ilk 11'de başlayan Radamel Falcao, 45+1'de penaltıdan attığı golle takımını 2-1 öne geçiren isim oldu. Bu sezon gol sayısını 9'a yükselten Kolombiyalı yıldız bu gollerin 6'sını penaltıdan attı. Yıldız santrfor penaltı noktasından 6'da 6 yaptı!

Süpe Lig'de 17 maça çıkan Falcao, geçtiğimiz haftalarda antrenmanda sakatlanmış ve son 2 maça özel bir maskeyle çıkmıştı. Beşiktaş derbisinde maskeyi atan 35 yaşındaki santrfor, takımının ihtiyacı olan golü soğuk kanlı bir şekilde atmayı bildi.

Konyaspor ve Gençlerbirliği maçlarında sonradan oyuna giren Falcao, gol sevinci yaşayamamıştı. 8 maç sonra gol atan yıldız isim, uyluk gerilmesi, üst adele yırtığı ve yüz kırığı gibi sakatlıklar nedeniyle bir türlü istikrar sağlayamamıştı ancak derbide kritik bir rol üstlendi.

Galatasaray'la bir sezon daha sözleşmesi bulunan Radamel Falcao'nun 9 golün yanı sıra 2 de asisti bulunuyor.

 

Beleşçi Falcao... 9 golün 6'sı penaltıdan ile ilgili etiketler Galatasaray Beşiktaş radamel falcao
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.