Falcao zorlu derbiye böyle hazırlanıyor...

Yarın akşam oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbi maçı öncesi iki takımın yıldız oyuncuları hırs küpü... Sarı-kırmızılı ekibin en büyük kozu Radamel Falcao bu zorlu mücadeleye nasıl hazırlandığını anlattı...

 Süper Lig'in 26. haftası dev bir derbi maçına sahne oluyor. Zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda ezeli rakibi Beşiktaş'ı ağırlayacak. Zorlu maç öncesi sarı-kırmızılı takımın en büyük kozu Radamel Falcao derbi maçlarına nasıl hazırlandığını açıklarken önemli açıklamalarda bulundu.

Falcao zorlu derbiye böyle hazırlanıyor...

Son haftaların iki formda takımı Galatasaray ve Beşiktaş şampiyonluk yolunda kritik karşılaşmaya çıkacak. Sarı-kırmızılı takımın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao, Beşiktaş derbisi öncesi BeIN Sports'a konuştu.

''BEŞİKTAŞ ÇOK İYİ OYUNCULARA SAHİP"

34 yaşındaki tecrübeli golcü, "Beşiktaş çok önemli bir rakibimiz. Porto, Atletico Madrid ve Monaco ile oynadığım dönemde kendilerine karşı mücadele ettim. Çok iyi oyunculara sahipler. Bizim için yarışta ilk sırayı alabilmek adına önemli bir maç. Bu tip maçlar oyuncular için heyecan verici. Kazanmamız gereken bu 90 dakika sonrasında iyi bir galibiyet almayı düşünüyoruz.

DERBİLERE NASIL HAZIRLANIYOR?

Derbilere nasıl hazırlandığı ile ilgili soruyu Falcao, "Ligde hata payının çok düşük olduğu bir dönemi yaşıyoruz. Kişisel olarak her maça ayrı ayrı odaklanıyorum. Oyuncular için büyük maçlarda oynamak başlı başına bir motivasyon kaynağı. Zorlu bir süreçteyiz, hataya yer yok. Bu yüzden dikkatli olup farkımızı göstermeliyiz..
.

Falcao zorlu derbiye böyle hazırlanıyor... ile ilgili etiketler Galatasaray Falcao Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Erdal Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, gençlik festivali düzenledi. Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti.