Falcao ve Muslera dön çağrısına böyle yanıt verdi!

Koronavirüsü salgını nedeniyle tüm dünyada büyük bir panik yaşanıyor... Galatasaray'da forma giyen Muslera ve Falcao'nun ailelerinin de yıldız isimlere "Yanımıza dönün" çağrısı yaptığı ancak iki ismin de Türkiye'nin güvenli olduğunu ifade ederek burada kaldıkları bildirildi.

Galatasaray şu ana kadar corona kabusunu en fazla hisseden kulüp durumunda...Abdurrahim Albayrak, Fatih Terim ve Yusuf Günay'ın testlerinin pozitif çıkmasıyla büyük şok yaşayan sarı-kırmızılılarda yetkili mercilerin ülke genelinde aldığı önlemler sonrası panik havası yok.

 

Takvim'de yer alan habere göre Cimbom'un iki uluslararası yıldızı Falcao ve Muslera'nın ailelerinin de gelişmeleri büyük bir endişe ile takip ettiği hatta iki futbolcuya "Yanımıza dönün" çağrısı yaptığı belirlendi.

Ancak hem Falcao'nun hem de Muslera'nın ailelerine, "Bizi sakın merak etmeyin. Çok iyiyiz. Burada bütün önlemler alındı. Türkiye şu anda çok güvenli" yanıtını verdiği öğrenildi.

HİÇBİRİNDEN TALEP GELMEDİ

Galatasaray'da şu ana kadar hiçbir yabancı futbolcudan yönetime "Evime dönmek istiyorum" diye bir talep gelmedi... Sarı- Kırmızılılar evlerinde bireysel çalışma programına devam ediyor.

 

Falcao ve Muslera dön çağrısına böyle yanıt verdi! ile ilgili etiketler Falcao Fernando Muslera Koronavirüs Korona Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.