Falcao ilk kez Galatasaray forması giyecek!

Galatasaray’ın uzun bir süre transferini beklediği dünyaca ünlü yıldızı Radamel Falcao, ilk kez bugün Kasımpaşa maçında Galatasaray forması giyecek.

Galatasaray’da Radamel Falcao heyecanı artık zirvede... 2 ay boyunca dünyaca ünlü yıldızın transferini bekleyen, resmi imzalar atıldıktan sonra da sahaya çıkacağı günü iple çeken Sarı- Kırmızılılar’ın hasreti bugün sona eriyor.

Kolombiyalı golcü, bu akşam Türk Telekom Stadı’ndaki Kasımpaşa maçında ilk kez Galatasaray formasını resmi bir müsabakada giyecek. Sarı-Kırmızılılar’da heyecan dorukta. Öyle ki, Falcao geldiğinden beri kombinelerde, localarda, maç biletlerinde ve forma satışlarında büyük bir artış söz konusu. Artık 33 yaşındaki futbolcunun nasıl bir performans ortaya koyacağı merak ediliyor.

Falcao ilk kez Galatasaray forması giyecek!

Falcao ilk kez Galatasaray forması giyecek! ile ilgili etiketler Galatasaray Kasımpaşa Falcao
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.