Falcao Guardiola'yı vurdu vurdu yıkamadı!

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City Monaco'yu 5-3 yendi. Golleri Aguero(2), Sterling, Stones ve Sane atarken cevap Falcao (2) ve Mbappe'den geldi.

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Premier Lig'de istediği sonuçları alamayan Manchester City, Etihad Stadı'nda Monaco'yu konuk etti. Guardiola'nın öğrencileri Sterling ile öne geçti. Toparlanan Monaco önce Falcao, ardından Mbappe ile bulduğu gollerle devreye 2-1 önde girdi.

İkinci yarıda gol yağmuru devam etti. 58. dakikada Aguero Manchester City'nin beraberlik golünü atarken üç dakika sonra Falcao bir kez daha fileleri sarsmayı başardı: 2-3. Toparlanan City, Aguero ile tekrar beraberliği yakaladı. 77. dakikada da John Stones ile 4-3 öne geçmeyi bildi. Skoru belirleyen golü Sane kaydetti ve Manchester City 5-3 kazanmayı başlardı.

MAÇ ÖZETİ VE GOLLER

27. dakikada Manchester City Serling ile öne geçti.

32. dakikada Falcao beraberlik golünü kaydetti.

40. dakikada Monaco İngiltere'de Mbappe ile öne geçiyor!

58. dakikada Agüero beraberlik golünü attı.

61. dakikada Falcao Monaco'yu tekrar öne geçirdi.

71. dakikada Aguero tekrar beraberliği sapladı!: 3-3

77. dakikada John Stones City'i öne geçirdi.

85. dakikada Leroy Sane skoru 5-3'e taşıdı!

İLK 11'LER

Manchester City: Caballero, Sagna, Stones, Otamendi, Fernandinho, Yaya Toure, Sane, Silva, De Bruyne, Sterling, Agüero

Monaco: Subasic, Glik, Raggi, Mendy, Sidibe, Fabinho, Bakayoko, Silva, Lemar, Mbappe, Falcao

Manchester City - Monaco | Maç özeti ve golleri izle

OPTA İSTATİSTİKLERİ

İki takım birbirlerine ilk kez bir resmi maça çıkacak.

Manchester City, Avrupa kupalarında Fransız takımlarına hiç kaybetmedi (1G 2B).

Monaco, Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz takımlarıyla üç eşleşmesinden de galip ayrıldı (Manchester United'la 1997/98'de, Chelsea'yle 2003/04'te, Arsenal'te 2014/15'te).

Monaco, İngiliz takımlarıyla deplasmanda oynadığı beş Şampiyonlar Ligi maçının sadece birini kaybetti (2G 2B), bunların son ikisini de kazandı.

Manchester City, Şampiyonlar Ligi'ne altı katılımının sadece birinde grubunu lider bitirebildi. Bu sezon, aynı zamanda Pep Guardiola'nın teknik direktör olarak gruptan lider çıkmayı başaramadığı ilk Şampiyonlar Ligi sezonu oldu.

Monaco, Şampiyonlar Ligi'nin şu anki formatına geçilmesinden bu yana her katılımında gruptan lider çıkmayı başardı (2003/04, 2004/05, 2014/15, 2016/17).

Manchester City, Şampiyonlar Ligi'nde iç sahada oynadığı son sekiz maçı kaybetmedi (5G 3B) ve bu maçlarda sadece beş gol yedi.

Ancak Manchester City, Şampiyonlar Ligi'nde elemeli turlarda iç sahada oynadığı beş maçın sadece birini kazanabildi (2B 2M).

Monaco, Şampiyonlar Ligi'nde elemeli turlarda oynadığı son yedi maçın beşini kaybetti (1G 1B).

Manchester City ve Monaco bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde sadece birer maçta gole kapatabildi: Kupaya devam eden takımlar arasında sadece Real Madrid bu sayının da altında kaldı (0).

Sergio Agüero, Etihad'da oynadığı son altı Şampiyonlar Ligi maçının sadece birinde gol attı (Borussia Mönchengladbach'a karşı hat-trick). Agüero, Şampiyonlar Ligi'nde elemeli turlarda oynadığı son 522 dakikada gol atamadı.

Falcao, Şampiyonlar Ligi kariyerinde sadece 10 maçta ilk 11 çıkmasına karşın altı gol atıp bir de asist yaptı.

Falcao Guardiola'yı vurdu vurdu yıkamadı! ile ilgili etiketler Manchester City Monaco video Falcao Maç özeti goller izle maç sonucu sterling mbappe Agüero john stones
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.