Faik Öztürk: Allah beni öldürmedi!

Geçtiğimiz haziran ayında Nişantaşı'nda bulunan bir hastaneden çıkarken görüntülenen şarkıcı Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk, olayın üzerinden iki ay geçmesinin ardından neler yaşadığını anlattı.

Şarkıcı Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı Faik Öztürk, geride bıraktığımız aylarda apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Faik Öztürk’ün hastane çıkışında tekerlekli sandalyede görüntülenmesinin ardından, çiftten hiçbir açıklama gelmemişti.

"ÜZERİMDEN SANKİ TIR GEÇTİ"

Olayın üzerinden yaklaşık iki ay geçtikten sonra bir magazin programına konuşan Faik Öztürk “17 gün hastanede kaldım. Üzerimden sanki TIR geçti ama yiyecek ekmeğim varmış. Allah beni öldürmedi” dedi. 

"FOTOĞRAFLARI HEMEN SİLİN"

Tekerlekli sandalyeye oturtulan Öztürk'ün yanında bulunan ve avukat olduğunu iddia eden kız kardeşinin, görüntü alan basın mensuplarına "Ben avukatım. Bu fotoğraf çıkarsa size dava açarım. Fotoğrafları hemen silin" sözleriyle tepki göstermesi dikkati çekmişti.

Faik Öztürk: Allah beni öldürmedi!

Faik Öztürk: Allah beni öldürmedi! ile ilgili etiketler Hastane faik öztürk anjiyo durumu iyi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.