Fahriye Evcen'den çarpıcı açıklama: İki senedir uyumuyorum!

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit ile evliliklerinden Karan isimli oğlu olan Fahriye Evcen kendiyle ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. Bir markanın yüzü olan güzel oyuncu, "Bebeğin sorumluluğu büyük ölçüde anneye ait. Ben iki senedir uykusuz yaşıyorum." dedi.

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Fahriye Evcen, ünlü bir bebek bezi markasınn yüzü oldu. Evcen düzenlenen basın toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"ANA TEMAM EĞLENEREK VAKİT GEÇİRMEK"

Gazetecilerin, "Karan'la nasıl vakit geçiriyorsunuz?" sorusuna Evcen, "Çocuklar rutinleri çok seviyorlar. O yüzden her şey bir rutine oturuyor. Benim aslında Karan'la ana temam her zaman eğlenerek vakit geçirmek." ifadelerini kullandı.

Fahriye Evcen'den çarpıcı açıklama: İki senedir uyumuyorum!

"BOLCA OYUN OYNAMAYA ÇALIŞIYORUM"

Evcen bir çocuğun iki temele ihtiyaç duyduğunu belirterek, " Çocuk için en önemlisi, Çok samimiyetle sevilmek-kucaklanmak ve oynamak. Bir anne baba bundan daha öte bir şey veremiyor. Ben onunla her zaman kaliteli zaman geçirmeye çalışıyorum. Bolca oyun oynamaya çalışıyorum. Ben kendim bire bir ilgilenmeye çok önem gösteriyorum." şeklinde konuştu.

Fahriye Evcen'den çarpıcı açıklama: İki senedir uyumuyorum! - Resim : 2

"BURAK ÇOK İYİ BABA, AMA..."

Burak Özçivit'le ilgili de konuşan oyuncu, "Burak çok iyi bir baba. Ben o anlamda gerçekten çok şanslıyım. Çünkü bebeğin sorumluluğu büyük ölçüde anneye ait ama çok zorlu zamanlar olabiliyor. Gerçekten 'Benim bir kahve içmeye ihtiyacım var' dediğin zamanlar olabiliyor. Ben iki senedir uykusuz yaşıyorum." ifadelerini kullandı.

Fahriye Evcen'den çarpıcı açıklama: İki senedir uyumuyorum! ile ilgili etiketler Fahriye Evcen Burak Özçivit fahriye evcen oğlu Karan Özçivit
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.