Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'ten Hayranları Uçuracak Haber! İkiz bebek bekliyorlar

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in ikizleri oluyor. Karan'dan sonra ikiz bebekleri olacak olan çiftin bakım masrafları da 3'e katlandı. Bu arada ünlü çiftin ikiz bebeklerinin cinsiyetleri de belli oldu.

2017 yılında evlenen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ikilisinin bu evlilikten Karan adlı bir çocuğu vardı. Son gelen haber ise ikilinin ikiz bebeklerinin olacağı ortaya çıktı.

Kısa bir süre sonra senaryo gereği ayrıldığını açıklayan Fahriye Evcen çok geçmeden eşi Burak Özçivit'le birlikte ikinci bebeklerini beklediklerini açıklamıştı.

Mutlulukları nazara gelen çift ilk önce bir restoranda oğulları için müşterilerle tartışmış daha sonra korona virüsüne yakalanmış ve ardından haklarında kavga ettikleri ve ayrılacakları yönünde iddialar atılmıştı. Sosyal medya hesaplarından iddiaların asılsız olduğunu açıklayan ünlü çift birlikte tekne fotoğraflarını paylaşıp "Bizi rahat bırakın" notunu düşmüştü.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'ten Hayranları Uçuracak Haber! İkiz bebek bekliyorlar

Çıkan iddiaları nokta koymak isteyen Fahriye Evcen ise takmadığı alyansını tekrardan çıkartmamak üzere takmıştı. Taze bebek haberine kendileri bile şaşıran ünlü çift hakkında ortaya ilginç bir iddia atıldı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'ten Hayranları Uçuracak Haber! İkiz bebek bekliyorlar - Resim : 2

İKİZLERİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin ikiz bebek bekledikleri iddia edildi. Sosyal medyada kısa sürede yayılan iddiaya göre tatil sürecinde doktor kontrollerini aksatmayan Fahriye Evcen'in ikiz bebeklere hamile olduğu ve bebeklerin cinsiyetini öğrendiği haberi gündeme bomba gibi düştü.

İddia sonrası sosyal medyada çok konuşulan konulardan biri de Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin bakım masraflarının 3' katlandığı oldu.

 

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'ten Hayranları Uçuracak Haber! İkiz bebek bekliyorlar ile ilgili etiketler Fahriye Evcen Burak Özçivit
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.