Fahriye Evcen ile Ebru Gündeş pişti oldu! Sosyal medya ikiye bölündü

O Ses Türkiye yarışmasıyla yeniden ekranlara geri dönmenin mutluluğunu yaşayan 47 yaşındaki şarkıcı Ebru Gündeş, geçtiğimiz günlerde Fahriye Evcen ile giydiği kombinle pişti oldu. Birbirlerinden habersiz bir şekilde aynı kombinle ekranlarda yer alan ikili hayranlarını da oldukça şaşırttı.

TRT 1 ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun’u canlandıran güzel oyuncu Fahriye Evcen, 4 yıllık bir aranın ardından izleyenlerinin karşısında olmanın heyecanını yaşadı. Yakın bir arkadaşının tasarım ceketini giyen Evcen aslında her şeyden habersizdi.

Fahriye Evcen ile Ebru Gündeş pişti oldu! Sosyal medya ikiye bölündü

Fiyatı 2,945.00 TL olan aynı ceketi geçtiğimiz günlerde O Ses Türkiye yarışmasına geri dönen jüri üyelerinden sanatçı Ebru Gündeş’te giyince olanlar oldu.

Fahriye Evcen ile Ebru Gündeş pişti oldu! Sosyal medya ikiye bölündü

Gündeş ve Evcen, yaptıkları tıpatıp benzer kombinlerle pişti olurken ikilinin sosyal medya hesaplarından giydikleri ceketleri takipçileriyle paylaşması da dikkatlerden kaçmadı. Kıyafetin kimin daha güzel taşıdığına dair çıkan diyalogda kullanıcılar çoğunluğu Evcen’den yana kullandı.

 

Fahriye Evcen ile Ebru Gündeş pişti oldu! Sosyal medya ikiye bölündü ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Fahriye Evcen
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.