Fahrettin Koca yaralı madencilerin son durumunu açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavileri süren 6 madencinin sağlık durumuyla ilgili paylaşımda bulunarak, 1 madencinin servise alındığını, 1 madencinin entübasyondan çıktığını ve 4 madencinin ise durumunun stabil olduğunu açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavileri süren 6 madencinin sağlık durumuyla ilgili paylaşımda bulundu.

DURUMLARI HAKKINDA SON GELİŞME

Bakan Koca paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Maden ocağı patlamasında yaralananların durumu: Bartın’da tedavi gören 5 madenci taburcu oldu. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ndeki 6 hastadan biri yoğun bakımdan servise alındı, durumu iyiye gidiyor. 1 hasta entübasyondan çıktı. Diğer 4 hastanın durumu stabil.

Fahrettin Koca yaralı madencilerin son durumunu açıkladı ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Bartın
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.