Fahrettin Koca açıklama yapacak mı? Bakan Koca ne zaman hangi kanalda açıklama yapacak?

Normalleşme öncesi kritik Bilim Kurulu toplantısı devam ediyor. 1 Mart'ta başlayacak olan kademeli normalleşme adımları öncesi toplanan Bilim Kurulu toplantısından nasıl kararlar çıkacak? Son günlerde artan vaka sayıları, Mart ayında devam edecek aşılama çalışmaları ve kepenkleri kapanan esnafın durumunun görüşüleceği toplantı sonrası Bakan Koca ne zaman açıklama yapacak?

Bakan Koca ne zaman açıklama yapacak sorusu, bugün toplanan Bilim Kurulu Toplantısını takip eden vatandaşların merak konusu oldu. Hangi yasakların kaldırılacağı, hangi esnafın dükkanlarını açacağı konusu da masada olacak. Artan vaka sayıları sonrası toplanan Bilim Kurulu toplantısı sonrası Fahrettin Koca açıklama yapacak mı?

Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklama yapması beklenen Fahrettin Koca, alınacak yeni tedbirler ve yerinde karar dönemine dair ayrıntıları paylaşacak.

BAKAN KOCA NE ZAMAN AÇIKLAMA YAPACAK?

Dün akşam saatlerinde Meclis'te gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Koca toplantı için bugüne işaret etmişti. Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında saat 17.00'de toplanacak. Bakan Koca, toplantı sonrası açıklama yapacak.

Fahrettin Koca açıklama yapacak mı? Bakan Koca ne zaman hangi kanalda açıklama yapacak?

1 Mart tarinde yerinde karar dönemi ile il bazında kısıtlamaların gevşetileceğinin açıklanmasının ardından bu hafta içerisinde bir toplantının gerçekleştirilmesi bekleniyordu. Bakan Koca dün akşam saatlerinde Mecliste gazetecilerin sorularını yanıtlarken bugünü işaret ederek yarın toplantıdan sonra daha detaylı açıklamalarda bulunacağım söyleminde bulundu. Toplantının bugün gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Fahrettin Koca açıklama yapacak mı? Bakan Koca ne zaman hangi kanalda açıklama yapacak? ile ilgili etiketler Fahrettin Koca bakan koca ne zaman açıklama yapacak fahrettin koaca açıklama yapacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.