Fahrettin Altun'dan itibar suikastçilerine net mesaj!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun CHP'nin kendisine yönelik organize saldırı planının deşifre olmasının ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Altun, itibar suikasti yapmaya çalışanlara ''durmayacağız'' mesajı verdi.

CHPnet adı verilen ve resmi olarak parti içi iletişim ve duyuruların paylaşıldığı sistemde İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve ailesine yönelik skandal paylaşımlar yapıldığı ortaya çıkmıştı.

Tüm CHP teşkilatlarına organize şekilde Fahrettin Altun'a saldırma talimatı verildiği çirkin organizasyona Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi.

Altun şu ifadeleri kullandı;

''Durmayacağız. Çalışacağız, hep çalışacağız! Fitnecilere, #İtibarSuikasti yapmaya çalışanlara asla prim vermeyeceğiz! Hak davamızdan ayrılmayacağız. Halkımızın hizmetkarı olmaya devam edeceğiz.''

Fahrettin Altun'dan itibar suikastçilerine net mesaj!

Fahrettin Altun'dan itibar suikastçilerine net mesaj! ile ilgili etiketler Fahrettin Altun CHP itibar suikasti
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.