Fadik Sevin Atasoy Kardeşlerim Şengül'ün Geleceği Hakkında İpucu Verdi!

Kardeşlerim dizisinde Şengül karakteri ile yer alan başarılı oyuncu Fadik Sevin Atasoy dizinin reytinglerinden memnun. Güzel oyuncu, Şengül karakterinin geleceği hakkında ipucu verdi.

Fadik Sevin Atasoy yer aldığı Kardeşlerim dizisinden oldukça memnun. Dizinin gidişatı ve gelen reytinglerin başarılı olduğunu belirten oyuncu, yer almaktan mutlu olduğunu açıkladı.

Kardeşlerim dizisinin 50'den fazla ülkede gösterilmesini, "Türk dizileri dünyayı fethediyor" diyerek başarılı bulan Atasoy, geçtiğimiz günlerde Kardeşlerim'in İspanyolca versiyonunu izlediğini söyledi.

Fadik Sevin Atasoy Kardeşlerim Şengül karakterinin geleceği hakkında ipucu verdi. Farklı dillere çevrilen dizi için kendisi de şaşkınlığını gizleyemedi.

Fadik Sevin Atasoy Kardeşlerim Şengül'ün Geleceği Hakkında İpucu Verdi!

'Meğer Şakır Şakır İspanyolca Konuşuyormuşum'

Başarılı oyuncu, "Bir projenin dünyanın her yerine satılıyor olması, özellikle Güney Amerika’da popüler olması ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor. Ortadoğu’da da, Balkanlar’da da öyle… Şu anda Türk dizileri dünyayı fethediyor” ifadelerini kullandı.

Şengül karakteri hakkında da konuşan oyuncu, 'Türklerin çok seveceği bir kadın. Bu kadını oynadığım için mutluyum, keyif alıyorum' sözlerini söyledi.

 

Fadik Sevin Atasoy Kardeşlerim Şengül'ün Geleceği Hakkında İpucu Verdi! ile ilgili etiketler kardeşlerim şengül fadik sevin atasoy ipucu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.