Faciaya ramak kala: Kontrolden çıkan TIR iş yerinin bahçesine düştü

Başakşehir'de kontrolden çıkan bir TIR, yolun sağındaki iş yerinin bahçesine düştü. Olay sırasında bölgede kimsenin olmaması olası bir felaketi önledi.

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü Başakşehir Organize Sanayi Bölgesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Caddeden yokuş aşağı inen tır sürücüsü, Kuzey Marmara Otoyoluna bağlanmak istedi. Cadde ortasında tır şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine manevralar yaparak savrulan tır yaklaşık 4 metrelik yükseklikten bir işyerinin bahçesine düştü. Olayın haftasonu yaşanması ve işçilerin izinli olması nedeniyle bir faciadan dönülürken kaza anı güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Faciaya ramak kala: Kontrolden çıkan TIR iş yerinin bahçesine düştü

AYNI YERDE DÖRDÜNCÜ KEZ AYNI KAZA

Kazanın yaşandığı yerde işletmesi bulunan Üsmen Acar, “Haftasonu olması nedeniyle biz burada değildik beni aradılar ben hemen koşarak geldim. Burada normalde işçiler çalışıyor hafta içi olsa onlarca işçi yararlanabilirdi. Daha öncede aynı şekilde burada kaza oldu biz artık çok tedirgin oluyoruz ve önlem alınmasını istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Faciaya ramak kala: Kontrolden çıkan TIR iş yerinin bahçesine düştü ile ilgili etiketler TIR Trafik kazası Başakşehir

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.