Faciadan dönüldü! O anlar kamerada

İstanbul Beyoğlu'nda faciadan dönüldü. Eşya boşalttığı esnada freni patlayan bir kamyonet bir anda kayarak doğal gaz borusuna çarparak devrildi. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Beyoğlu'nda eşya boşaltıldığı sırada freni boşalan kamyonet, bir anda kayarak doğal gaz borusuna çarparak devrildi. Kasadan atlayan kişi, peşinden koştuğu aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Devrilen kamyonet ise vinç ve vatandaşların çektiği halat yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı. Tüm bu yaşananlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Olay, Beyoğlu Hacı Ahmet Mahallesi Yokuşbaşı Sokak'ta saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşya boşatıldığı sırada freni boşalan kamyonet, tedbir amaçlı tekerleğinin altına koyulan taşı da aşarak süratli bir şekilde yokuş aşağı ilerlemeye başladı. O sırada aracın kasasında olan bir kişi de kendini dışarıya attıktan sonra kamyonetin arkasından koşmaya başladı. Hızla ilerleyen kamyonet bir evin bahçesindeki doğal gaz borusuna çarparak devrilirken, arkasından koşan kişi ise aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Olay sırasında etrafta kimsenin olmaması muhtemel faciayı önlerken, kamyonetin freninin boşaldığı ve yokuş aşağı ilerlediği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

 

Faciadan dönüldü! O anlar kamerada ile ilgili etiketler İstanbul Beyoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.