Facebook'tan son uyarı: Yüklemezseniz fotoğraflarınız silinecek

Facebook, 7 Temmuz’a kadar Moments uygulamasını yüklemeyen kullanıcılarının bulut sistemini kullanarak yüklediği fotoğraflarını sileceği iddia ediliyor.

SuperHaber Mobil
HABERİN DOĞRUSU CEBİNİZDE!

Son dakika gelişmelerini, özel haberleri anlık bildirimle ilk siz öğrenin.

SuperHaber Mobil Uygulaması
Facebook'tan son uyarı: Yüklemezseniz fotoğraflarınız silinecek

Facebook, geçtiğimiz yılın Temmuz ayında kullanıcılar arasında fotoğraf paylaşımı yapılmasını sağlayan Moments isimli servisi hizmete sokmuştu. Servis, söz konusu bu fotoğrafları ‘Senkronize’ isimli bir albümde saklanıyordu.

TechCrunch’ın haberine göre şirket, 7 Temmuz tarihine kadar bu uygulamayı yüklemeyen kullanıcılarının, Senkronize isimli albümde yer alan tüm fotoğraflarının silineceğini söylüyor.

Yanlış anlaşılma olmasın diye özellikle tekrar belirteyim: Kendi yüklediğiniz fotoğraflar değil, gizli bir albüm şeklinde senkronize edilen fotoğraflar silinecek.

TechCrunch, Facebook’un tıpkı Messenger olayındaki gibi -uygulama yüklü olmadan sohbet edilmesinin önüne geçilmesine vurgu yapılıyor.