Facebook'tan flaş karar...

Facebook, "düşük kullanım" nedeniyle Hello, Moves ve tbh uygulamalarını kapatacağını duyurdu. Firmanın açıklamasına göre bu üç hizmette bulunan kullanıcı verileri, 90 gün içerisinde silinecek.

Facebook'un 2014'te satın aldığı Moves, yürüme, bisiklet binme ve koşma gibi günlük aktiviteleri kaydetmeye yönelik bir fitness uygulamasıydı. Moves uygulaması ve API'sı, 31 Temmuz'da kapatılacak.

BİRKAÇ HAFTA İÇİNDE KAPATILACAK
Hello, 2015'te sadece Brezilya, ABD ve Nijerya'da kullanıma sunulmuştu ve Facebook'taki bilgileri telefondaki kişi bilgileriyle birleştirmeye izin veriyordu. Bu işlev birkaç hafta içinde kapatılacak.

LİSE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK SOSYAL AĞ
Listedeki son hizmet olan tbh ise Facebook tarafından geçen sene satın alınmıştı. tbh, isim belirtmeden katıldığınız, ABD'deki lise öğrencilerine yönelik bir sosyal ağ idi.

Facebook'un aynı Google gibi az kullanılan hizmetleri ve uygulamaları acımadan budayabildiğini biliniyor. Bu hizmetler her yerde kullanılmadığı ve yaygın olmadığı için çok özleneceğini sanılmıyor.

Facebook'tan flaş karar... ile ilgili etiketler Facebook hello tbh moves
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.