Facebook’ta “Aldatanları Yakalama Timi” kuruldu! İhanetleri ifşa ediyorlar!

Facebook’ta yeni bir grup ortaya çıktı: Aldatanları Yakalama Timi! Grup ihanet eden eşler için tehlike saçıyor çünkü bu tim aldatanları bir bir ifşa ediyor!

Geçtiğimiz günlerde açılan bir Facebook grubu ortalığı birbirine kattı. Aldatan eşleri ortaya çıkarıp bir bir ifşa eden bu grup sosyal medyayı ikiye böldü. Kimiler bu grubun özel hayat gizliliğini ihlal ettiğini iddia ederken, kimileri ise “büyük bir hizmet” olarak tanımladı. Huzurlarınızda, “Aldatanları Yakalama Timi!”

Aldatıldığını düşünenler grupta sevgililerinin fotoğraflarını paylaşıyor

Avusturya merkezli bir Facebook grubu gündeme damgasını vurdu. Bu grupta aldatıldığını düşünen kişiler sevgililerini paylaşıyor ve “Sizinle de sevgili mi?” diye soruyor. Aldatılma endişesi taşıyan üyeler, başkalarının onları bilip bilmediğini belirlemek veya başka biriyle çıkıp çıkmadıklarını görmek için genellikle bu gruba doluşuyor.

Bu yöntemin yanı sıra gönderiler arasında flört uygulaması profillerinin ve Instagram ekran görüntüleri, söz konusu kişiden gelen DM'ler ve "bu çocukla konuşan var mı" veya "bunun kim olduğunu bilen var mı" gibi sorular yer alıyor.

Yuva yıkanları da haklıyor!

Facebook’ta “Aldatanları Yakalama Timi” kuruldu! İhanetleri ifşa ediyorlar!

Bir süredir bu tür gruplar var olmasına rağmen, son yedi gün içinde "yuvayı yıkanları" yakalamak için tasarlanmış altı yeni grup ortaya çıktı ve bazıları 10.000'in biraz altında üye kazandı! Grupta sadece aldatan eşler değil, ikinci adamlar/kadınlar da ifşa ediliyor.

Ancak trendin daha fazla ilgi çekmesiyle - özellikle Sidney'de - gruplarda paylaşılan resimleri görenler, haksız yere suçlandıklarını iddia etmeye başladı.

Bu arada Sydney’li TikTok fenomeni Olan Tekkers de platformda yayınlanan bazı gönderilerin yer aldığı bir paylaşım yaptı. Konuyla ilgili videolarından birinde, bir üyenin gruba bir fotoğrafta yer alan adamı tanıyıp tanımadıklarını soran bir örnek vardı. Bu paylaşımın ardından gruba talep daha da arttı.

Ya reddedildikleri için yapıyorlarsa?

TikTok fenomeni, "Kadınları ve aldatan erkekleri ifşa etmekten yanayım, bunu anlıyorum ama ya reddedildiği için intikam alma amacıyla bu grupları kullanan birileri varsa? Fotoğrafımı sırf bir kadını reddettiğim için, “Hey bakın millet, bu bir pislik” açıklamasıyla görmek istemem” dedi.

Grubun ünü tüm dünyaya yayılmaya başladı.

Facebook’ta “Aldatanları Yakalama Timi” kuruldu! İhanetleri ifşa ediyorlar! ile ilgili etiketler Facebook Avusturya Aldatma
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.