Facebook Messenger'a eğlenceli bir özellik geldi!

Dünyada birçok kullanıcı tarafından aktif olarak kullanılan Facebook Messenger’a eklenen yeni özellik ile iOS ve Android kullanıcılarına mesajlaşırken oyun oynama imkanı sunacak.

Dünyanın en popüler mobil mesajlaşma uygulamalarından biri olan Messenger için yeni bir özellik duyuruldu. Bundan sonra Messenger ile mesajlaşırken aynı zamanda oyun da oynayabileceksiniz. Facebook Messenger'a gelen yeni özellikle ile birlikte kullanıcıları eğlenceli dakikalar bekliyor.

PEKİ HANGİ OYUNLAR OLUCAK!

Bugünden itibaren 30 ülkede gelen iOS ve Android sürümüne gelecek güncelleme ile kullanıcılar, Facebook Messenger üzerinden mesajlaşırken aynı anda da oyun oynayabilecekler. Facebook Messenger üzerinden oynanabilen oyunlar arasında Pac-Man, Words With Friends, Space Invaders, Arkanoid, EverWing, Nex, ve Galaga yer alıyor. Kullanıcıların hiçbir yükleme yapmadan bu oyunlara anında ulaşım sağlayabilecek.

301120161210397850998_3.jpg

Facebook Messenger’da mesajlaşırken, tek veya grup sohbetlerinde oyun ile arkadaşlarınıza meydan okuyabileceksiniz.

Facebook Messenger'a eğlenceli bir özellik geldi! ile ilgili etiketler Facebook messenger oyun yeni özellik uygulama
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.