F-4 savaş uçağının bir parçası Ankara'da bir otoparka düştü!

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait F-4 savaş uçağının bir parçası, Ankara semalarında uçuşu esnasında bilinmeyen bir sebeple TPAO'ya ait açık bir otoparka düşmüştür. Uçak emniyetli bir şekilde Eskişehir meydana iniş yapmıştır. Olayda can kaybı ve yaralı bulunmamaktadır." denildi.

Ankara semalarında uçuş yapan bir bir F-4 savaş uçağının yedek yakıt tankı TPAO Genel Müdürlüğü’nün bahçesindeki açık otoparka düştü.

Olayda can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi. Uçak ise güvenli bir şekilde Eskişehir’deki üssüne döndü.

F-4 savaş uçağının bir parçası Ankara'da bir otoparka düştü!

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Hv. K. K.lığımıza ait F-4 Savaş Uçağının bir parçası Ankara Semalarında uçuşu esnasında bilinmeyen bir sebeple TPAO’ya ait açık bir otoparka düşmüştür. Bahse konu uçak emniyetli bir şekilde Eskişehir meydana iniş yapmıştır. Olayda; herhangi bir can kaybı ve yaralı bulunmamaktadır. Konuyla ilgili ayrıntılı teknik inceleme devam etmektedir" denildi.

 

F-4 savaş uçağının bir parçası Ankara'da bir otoparka düştü! ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı savaş uçağı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.