Ezhel Parodi ile gündeme gelen YouTuber Porçay'ın hapis cezası onandı

Yayınladığı "Ezhel Parodi" videosuyla gündeme gelen sosyal medya fenomeni Youtuber Porçay (Erkan Porçay), hakkında uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımını özendirmek suçuyla dava açılmıştı. 18 Şubat 2021'de 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan Porçay'ın cezası İstinaf mahkemesi tarafından onandı.

YouTube kanalında 'Ezhel Parodi' videosuyla gündem olan ünlü Youtuber Porçay’a (Erkan Porçay) verilen 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmişti. İstinaf mahkemesi o kararı onadı.

Uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımını özendirmek suçuyla hakkında açılan dava bugün mahkeme tarafından onanan Erkan Porçay, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, "İstinaf mahkemesinden cevap geldi. Maalesef cezayı onamışlar. Keşke öncesinde en azından kendimi ifade etmem için duruşma açsalardı. Ama maalesef durum bu. Yarın erkenden Çağlayan Adliyesi’ne gidip teslim olacağım. Süreçteki tüm destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim." paylaşımında bulundu.

Ezhel Parodi ile gündeme gelen YouTuber Porçay'ın hapis cezası onandı

 

Ezhel Parodi ile gündeme gelen YouTuber Porçay'ın hapis cezası onandı ile ilgili etiketler Youtuber Porçay Ezhel Parodi hapis cezası istinaf mahkemesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.