Ezgi Mola'yı görenler şaştı kaldı! Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si imaj değiştirdi

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye'yi canlandıran oyuncu Ezgi Mola, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla görenleri şaşırttı. İmaj değişikliğine giden Mola koyu renkteki saçlarına veda ederek turuncuya boyattı.

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan ve sağlığına kavuşan oyuncu Ezgi Mola, iyileşir iyileşmez soluğu kuaförde aldı. Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola saç rengini değiştirdi. Uzun yıllardır koyu renkte kullandı saçlarını turuncuya boyatan 38 yaşındaki oyuncu yeni halini "Turuncuyu seviyorum o da beni sevmiş" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Ezgi Mola'nın yeni hali hayranlarını ikiye böldü. Ünlü oyuncunun yeni halini çok güzel bulanlar da oldu, eski haline hemen geri dönmesini isteyenler de.

Ezgi Mola'nın fotoğrafı kısa sürede takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Mola'ya aralarında Nilperi Şahinkaya, Aslıhan Gürbüz, Seda Sayan, Fulya Ergüneş, Şükran Ovalı, Ayşe Tolga, Serenay Sarıkaya, Filiz Akın gibi ünlü isimlerin olduğu kişiler yorumda bulundu.

İşte Ezgi Mola'nın yeni imajı...

Ezgi Mola'yı görenler şaştı kaldı! Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si imaj değiştirdi

Ezgi Mola'yı görenler şaştı kaldı! Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si imaj değiştirdi

 

 

 

Ezgi Mola'yı görenler şaştı kaldı! Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si imaj değiştirdi ile ilgili etiketler Ezgi Mola safiye masumlar apartmanı imaj degişim
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.