Ezgi Mola'dan Sen Affetsen Ben Affetmem kombini! Altın Kelebek'e saç stiliyle damga vurdu!

47. Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakteri ile milyonların gönlüne giren oyuncu Ezgi Mola saç stiliyle geceye damga vurdu.

Zorlu PSM'de düzenlenen 47. Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Törenin sunuculuğunu Cem Davran ve Çağla Şıkel yaptı. Birçok kategoride verilen ödüller arasında Masumlar Apartmanı da ödüle doydu. En İyi Kadın Oyuncu ödülünü rol arkadaşı Merve Dizdar ile alan Ezgi Mola geceye saç stiliyle de damga vurdu.

Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Safiye karakterini oynadığı için çok mutlu olduğunu söyleyen oyuncu, ödül töreninde yaptığı konuşmada; Bu ödül benim için çok kıymetli 'Safiye'yi oynadığım için çok mutluyum. Sette çok hüzünlü gözyaşı döktüm. Ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Ezgi Mola'nın geceye katıldığı elbise ve saç stili çok konuşuldu. Sosyal medyada da çok konuşulan oyuncunun kıyafet ve saç kombini birçok eleştiri aldı. Katıldığı birçok program ve törende yaptırdığı saçlarıyla eleştirilen oyuncu, bu kez da pas geçmedi.

Ezgi Mola'dan Sen Affetsen Ben Affetmem kombini! Altın Kelebek'e saç stiliyle damga vurdu! ile ilgili etiketler Altın Kelebek ezgi molda Altın Kelebek Ödülleri Pantene Altın Kelebek Ödülleri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.