Ezgi Mola'dan kötü haber! Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si hastalıktan kaçamadı!

Oyuncu Ezgi Mola'dan takipçilerine kötü haber geldi. Masumlar Apartmanı dizisinde oynadığı temizlik hastası Safiye karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu koronavirüse yakalandı.

Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan dizilerinden Masumlar Apartmanı'nda temizlik hastası bir kadın olan Safiye karakterini canlandıran oyuncu Ezgi Mola, hayranlarını üzdü. Başarılı oyuncu koronavirüse yakalandı.

Yaz boyunca Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri adlı dizisinde rol alan oyuncu yoğun tempoda çalışıyordu. Gelen son habere göre test sonuncu pozitif çıkan oyuncu sete ara verdi. Mola'nın covid-19'a yakalanmasının ardından yakın arkadaşları da soluğu hastanede alarak test yaptırdı.

Diğer yandan oyuncunun koronavirüse yakalanması sosyal medyada da yankı buldu. Birçok kullanıcı, oyuncunun Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Safiye karakterine atıfta bulundu. Bilindiği gibi Safiye karakteri dizide temizlik hastası bir karakterdir. 

Ezgi Mola

EZGİ MOLA'DAN KÖTÜ HABER!

Güzel oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iyi ki aşı oldduğunu dile getirdi. İki doz aşı olan Mola covid-19 semptomlarından hiçbirisini göstermediğini ve ayakta olduğunu söyledi.

Ezgi Mola - YouTube

MASUMLAR APARTMANI SETİNİ ETKİLER Mİ?

Başarılı oyuncu, Erşan Kuneri dizisinin bitiş tarihi ile Masumlar Apartmanı'nun ikinci sezon başlangıç tarihlerini de etkiledi. Önümüzdeki günlerde sete çıkması beklenen TRT 1 dizisinin yeni sezon tarihi de daha önce açıklanmıştı.

 

Ezgi Mola'dan kötü haber! Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si hastalıktan kaçamadı! ile ilgili etiketler Ezgi Mola
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.