Ezgi Mola'dan Doğulu çiftine gönderme!

Son dönemin başarılı komedi oyuncularından Ezgi Mola, meslektaşı olan yakın arkadaşı Enis Arıkan ile esprili bir paylaşımda bulundu. İkili, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ile Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'e göndermede bulundu.

Ünlü komedi oyuncusu Ezgi Mola, yakın arkadaşı oyuncu Enis Arıkan ile bir araya geldiğinde ortaya son derece komik işler çıkıyor.Yakın arkadaş olan ikili zaman zaman sosyal medya hesaplarından takipçilerini eğlendiren keyifli paylaşımlarda bulunuyor. Kimi zaman katıldıkları bir detoks kampından paylaşımlar yapan ikili kimi zaman da yakın arkadaşlarına göndermede bulunuyor.

O ÇİFTE GÖNDERME

Mola bu defa Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftinin birlikte boy gösterdiği bir reklam çekimine göndermede bulundu. Enis’le birlikte çiftin verdiği pozun aynısını yapmaya çalışan Ezgi Mola ortaya çıkan esprili görüntüyü ‘bizden olmadı’ notuyla paylaştı.

Ezgi Mola'dan Doğulu çiftine gönderme!

Ezgi Mola'dan Doğulu çiftine gönderme! ile ilgili etiketler Ezgi Mola Kadir Doğulu Neslihan Atagül enis arkıkan gönderme
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.