Ezgi Mola Her Şeyini Kaybetti! Son Paylaşımı İle Yürekleri Dağladı!

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterini canlandıran oyuncu Ezgi Mola her şeyini kaybetti. Son paylaşımı ile milyonlarca takipçisini göz yaşı içerisinde bıraktı.

Ezgi Mola sosyal medyayı en aktif kullanan oyuncuların başında geliyor. Yaptığı ve giydiği her şey olay olan ünlü oyuncu bu kez takipçilerini üzdü. Hayatından bir parça kopan ve adeta her şeyini kaybeden m yaptığı son paylaşımla birlikte seven sevmeyen herkesi üzdü.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Tibet spaniel cinsi köpeği Suşi'nin vefat ettiğini duyuran Ezgi Mola, milyonlarca kişinin göz yaşı dökmesine neden oldu.

Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu? İlk açıklama geldi

Tam bir köpek ve hayvan aşığı olan Ezgi Mola, yakın dostunun ölümüyle neye uğradığını şaşırdı. Köpeği Suşi ile olan videolarını 'Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler'' isimli şarkı ile paylaşan Ezgi Mola'ya başsağlığı mesajları yağdı.

Ezgi Mola

Çok tutkulu bir hayvansever olan Ezgi Mola'nın Bıdı ve Kuki adında iki köpeği daha bulunuyor. Başarılı oyuncu köpeklerine olan tutkusunu ve bağlılığını göstermek için köpeklerinin portrelerini dövme olarak vücuduna kazıtmıştı.

Ezgi Mola Her Şeyini Kaybetti! Son Paylaşımı İle Yürekleri Dağladı! ile ilgili etiketler Ezgi Mola
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'ın Ali Çelikkıran'a yerde tekme attığı görüntüler ortaya çıktı!

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği derbinin ardından arbede yaşandı. Yaşanan arbedede Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaray Stat İşletme Direktörü Ali Çelikkıran'ı yerde tekmelediği görüntüler ortaya çıktı.