Ezgi Eyüboğlu ile Kerim Çarmıklı aşkında şaşırtan detay ortaya çıktı! Meğer eski eşiyle...

TRT1'de ekrana gelen Teşkilat dizisinde ajan Ceren rolüyle izleyici karşısına çıkan 33 yaşındaki oyuncu Ezgi Eyüboğlu, Seda Sayan'ın 30 yaşındaki futbolcu ve işletmeci oğlu Oğulcan Engin ile ilişkisini geçtiğimiz Temmuz'da sonlandırmıştı. Sosyetik iç mimar Kerim Çarmıklı ile aşk yaşamaya başlayan Eyüboğlu'nun yeni aşkının eski eşi ile arkadaş olduğu ortaya çıktı.

Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu, kısa süre önce ilişkilerini noktaladı. Herkes evlilik beklerken çiftten kötü haber geldi. İlişkilerinin bitmesinin ardından Oğulcan Engin önce Burcu Esmersoy ile sonra da oyuncu Miray Daner ile aşk yaşamaya başladı.

Takvim'de yer alan habere göre; Engin'in eski aşkı Eyüboğlu da aradan çok geçmeden yeni bir aşka yelken açtı. Güzel oyuncu, Candan-İsmail Çarmıklı çiftinin oğulları iç mimar Kerim Çarmıklı ile birlikteliğe başladı.

Ezgi Eyüboğlu ile Kerim Çarmıklı aşkında şaşırtan detay ortaya çıktı! Meğer eski eşiyle...


SOSYAL MEDYADA BİRBİRLERİNİ TAKİBE ALDILAR

İkili, önceki gece Momo adlı mekanda samimi bir şekilde sabahladı. Mekandan çıkarken kapıda selfie yapan taze aşıklar, sosyal medyada da birbirini takibe aldı. Eyüboğlu ve Çarmıklı daha sonra aynı arabayla oradan uzaklaştı.

Ezgi Eyüboğlu ile Kerim Çarmıklı aşkında şaşırtan detay ortaya çıktı! Meğer eski eşiyle...


YENİ AŞKI ARKADAŞININ ESKİ EŞİ ÇIKTI!

Geçtiğimiz sene psikolog Zeynep Selvili'den boşanan Kerim Çarmıklı'nın Ezgi Eyüboğlu ile beraberliğinde şaşırtıcı detaylar ortaya çıktı. Güzel oyuncu ile Çarmıklı'nın eski eşi Zeynep Selvili'nin yakın arkadaş olduğu vurgulandı. Selvili, Eyüboğlu'nu Instagram'da takip etmeyi sürdürürken Eyüboğlu ise Selvili'yi takipten çıkardı.

 

Ezgi Eyüboğlu ile Kerim Çarmıklı aşkında şaşırtan detay ortaya çıktı! Meğer eski eşiyle... ile ilgili etiketler Ezgi Eyüboğlu Oğulcan Engin Miray Daner Kerim Çarmıklı Zeynep Selvili Zeynep Çarmıklı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.