Eyüpsultan'da 'Mesafe'li minyatür sergisi açıldı

Eyüpsultan Belediyesi öncülüğünde, ilçede minyatür sanatçısı Leyla Kara ve öğrencilerin eserlerinden oluşan salgına karşı sosyal mesafeye dikkat çekmek maksadıyla 'Mesafe' adı verilen sergi açıldı.

Eyüpsultan Belediyesi, pandemi döneminde de çalışmalarına devam eden minyatür sanatçılarının eserlerine ev sahipliği yaptı.

Minyatür sanatçısı Leyla Kara ve 17 öğrencisinin toplamda 42 minyatür eserinden oluşan sergi açılışına vatandaşlar da ilgi gösterdi.

Eyüpsultan Belediyesi Başkanlık Binası Fuaye Alanı’nda açılan sergiye Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in yanı sıra beraberindeki heyet ve çok sayıda vatandaş katıldı.

2020 yılının başından itibaren yürüttüğü çalışmalarını pandemi döneminde de online derslerle desteklediklerini söyleyen minyatür sanatçısı Leyla Kara, serginin adını sosyal mesafe kuralına dikkat çekmek için ‘Mesafe’ koyduklarını söyledi.

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yapan Köken, şu ifadeleri kullandı.

''Leyla Kara ve öğrencilerinin hazırladığı "M E S A F E" temalı minyatür sergisini çok kıymetli katılımcılarla birlikte açtık. 3 Eylül'e kadar Başkanlık binamızdaki Fuaye Alanı'nda sanatseverler tarafından gezilebilecek, mutlaka gelip görmelisiniz.''

Eyüpsultan'da 'Mesafe'li minyatür sergisi açıldı

 Eyüpsultan'da 'Mesafe'li minyatür sergisi açıldı - Resim : 2

Eyüpsultan'da 'Mesafe'li minyatür sergisi açıldı - Resim : 3

Eyüpsultan'da 'Mesafe'li minyatür sergisi açıldı ile ilgili etiketler Eyüpsultan Minyatür sergi eyüpsultan belediyesi deniz köken Leyla Kara
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.