Eyüpsporlu taraftarların Seçil Erzan tezahüratı Arda Turan'ı kızdırdı!

Bankacı Seçil Erzan'ın dolandırdığı iddia edilen isimlerden olan Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, tribünlerden gelen Erzan aleyhindeki tezahüratlara tepki gösterdi.

İstanbul'da Denizbank eski Levent Şubesi müdürü Seçil Erzan'ın yüksek fon vaadiyle dolandırdığı iddia edilen isimlerden biri olan Arda Turan, tribünlerden gelen tezahüratlara tepki gösterdi.

Trendyol 1. Lig 15. hafta maçında Eyüpspor'un Şanlıurfaspor'u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmada, Eyüpsporlu bazı taraftarlar, tribünde bankacı Seçil Erzan'a yönelik küfürlü tezahüratlarda bulundu.

ARDA TURAN TRİBÜNLERE SİNİRLENDİ: "GÖRÜŞECEĞİZ MAÇTAN SONRA!"

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, maçı yedek kulübesinden takip ettiği sırada tribünlerden Seçil Erzan aleyhinde küfürlü tezahüratlar yapıldı.

Arda tribüne doğru yöneldi ve taraftarlara, "Ne gerek var şimdi? Görüşeceğiz sizinle maçtan sonra." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

226 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan bankacı Seçil Erzan, aralarında Arda Turan'ın da yer aldığı birçok futbolcuyu ''yüksek getirili fon'' vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla açılan soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.

Yaklaşık 7,5 milyon dolar dolandırıldığı iddia edilen Arda Turan ile Seçil Erzan'ın WhatsApp üzerinden yaptığı yazışmalar dava dosyasına girmişti.

Mesajlarda Arda Turan, Erzan'a tepki gösterek, "3-4 aydır bir gün oh demedim. Ama her gün bu parayı konuşmaktan düşünmekten kendimden iğrendim. Ne yaptığımız belli değil. Kalkıyorum Emre'ye, Muslera'ya yalan söylüyorum. Hasta oldum." ifadelerini kullanıyor.

Eski Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan tarafından yüksek getiri vaadiyle dolandırıldığını öne süren kişiler arasında kamuoyunun yakından tanıdığı Fatih Terim, Buse Terim, Fatih Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı, futbolcular Arda Turan, Ayhan Akman, Emre Belözoğlu, Semih Kaya, Hakan Ateş, Muslera, Selçuk İnan gibi isimler var.

 

Eyüpsporlu taraftarların Seçil Erzan tezahüratı Arda Turan'ı kızdırdı! ile ilgili etiketler Arda Turan Eyüpspor Seçil Erzan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.