Eyüpspor Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig 20. hafta maçında Eyüpspor ile Samsunspor karşı karşıya geliyor. İki takımın taraftarları da Eyüpspor Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanıyor sorusuna yanıt arıyor.

Spor Toto 1. Lig 20. haftasında lider Eyüpspor sahasında Samsunspor’u konuk ediyor. Üst üste yaşadığı puan kayıpları sonrasında yeniden toparlanan Eyüpspor, takipçisi Samsunspor ile arasındaki puan farkını daha da açmak istiyor.

Eyüp Stadı’nda 22 Ocak Pazar akşamı saat 16.00’da başlayacak Eyüpspor Samsunspor maçı Bein Sports MAX 1 ile şifresiz olarak TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Eyüpspor Samsunspor maçı ne zaman

Son maçında deplasmanda Denizlispor’u 1-0 ile geçen Eyüpspor topladığı 41 puanla zirvede yer alırken sahasında Altay’ı 1-0 deviren Samsunspor’da 35 puanla 2. durumda bulunuyor. İki takım arasında son olarak 20 Ağustos 2022 tarihinde oynanan karşılaşma 1-1 sona ermişti.

Stat: Eyüp Stadı
Tarih: 22 Ocak Pazar
Saat: 16.00
Yayın: Bein Sports MAX 1, TRT Spor

Eyüpspor Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Eyüpspor Samsunspor Spor Toto 1. Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.