EYT’li emekli soluğu bankada aldı! İş Bankası emekliye geri ödemesiz 7.500 TL ödeme yapacak!

İş Bankası emekli promosyon ödemelerinde yeni bir dönemi başlatıyor. SGK emeklilerine sunduğu ayrıcalıklı kampanya dönemi Mayıs ayı boyunca devam edecek. Geri ödemesiz tekliften kimler, nasıl faydalanacak?

sunuyor. Üstelik bankaya gitmeye gerek kalmadan online uygulama üzerinden tüm işlemler tek tuşla tamamlanabiliyor.

İş Bankası yenilediği özel emekli promosyon kampanyası ile nakit promosyon ödemesini alınacak ilk maaşın hemen ardından hesaba yatırıyor. 7.500 TL'ye kadar promosyon tutarı şartsız ve geri ödemesiz olarak hesaba tanımlanıyor.

7.500 TL PROMOSYON ÖDEMESİ NASIL ALINIR?

İş Bankası'nın emeklilere özel sunduğu bu teklif 31 Mayıs tarihine kadar güncelliğini koruyor. SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı mensupları 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü verdiğinde ek ücret ödemeden bu fırsattan yararlanıyor.

7.500 TL PROMOSYON ÖDEMESİ BAŞVURUSU

EYT ile emekli olanlar İş Bankasının sunduğu tekliften doğrudan faydalanabiliyor. E-devlet sistemi üzerinden başvuru yapılabileceği gibi emeklilik dilekçesi SGK İl Müdürlüğüne iletilirken İş Bankası tercih edilebilir. Farklı bir bankada maaş hesabı bulunanlar İşCep uygulaması ya da İş Bankası'nın müşteri hizmetleri hattını arayarak dakikalar içerisinde maaş taşıma işlemini tamamlayabilir.

7.500 TL PROMOSYON ÖDEMESİ İÇİN MAAŞ TAŞIMA İŞLEMİ

EYT’li emekli soluğu bankada aldı! İş Bankası emekliye geri ödemesiz 7.500 TL ödeme yapacak!

İşCep uygulaması üzerinden maaş taşıma işlemini ve promosyon başvurusunu yapmak isteyenler aşağıdaki adımları takip edebilir:

  • İşCep uygulamasını cep telefonunuza indiriniz.
  • “Başvurular” kategorisine geçiniz.
  • “Emekli maaşı işlemleri” alanını aktif hale getiriniz.
  • “Maaş taşıma ve Talimat verme” tuşuna tıklayınız.
  • Aynı kategori içerisinde yer alan “Promosyon Başvurusu” seçeneğine tıklayınız.

İŞ BANKASININ EMEKLİYE SUNDUĞU AVANTAJLAR

İş Bankası ile SGK emekli maaş hesabını oluşturan her banka müşterisi Maksimum kart ya da ek kart başvurusu yaptığında aidat ücreti ödemiyor. Yıl boyunca kampanya dönemlerinde sunulan ek destekten faydalanabileceği gibi banka transfer işlemleri için de ek ücret ödenmiyor. Üstelik farklı ATM'lerden iki kez olacak şekilde ücretsiz nakit çekim işlemi yapılabiliyor.

7.500 TL PROMOSYON ÖDEME TABLOSU

İş Bankası'na gelerek emekli maaş hesabı oluşturmak isteyenler aşağıdaki güncel promosyon rakamları incelenebilir:

  • 3.500 TL'ye kadar emekli aylığı alanı 4.500 TL
  • 3.500 TL - 7.500 TL arası emekli aylığı alana 5.250 TL
  • 7.500 TL - 10.000 TL arası emekli aylığı alana 6.750 TL
  • 10.000 TL ve üzeri emekli aylığı alana 7.500 TL
EYT’li emekli soluğu bankada aldı! İş Bankası emekliye geri ödemesiz 7.500 TL ödeme yapacak! ile ilgili etiketler EYT emekli emekli maaşı emeklilik banka promosyonu promosyon İş Bankası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.