Eyfel'de çılgın gösteri! 70 metre yükseklikteki ipte 600 metre yürüdü

Paris’te bir ip cambazı, Eyfel Kulesi'nin çevresindekilerin yüreklerini ağızlarına getirecek bir gösteriye imza attı. Kulenin birinci katından Chaillot Tiyatrosu'na kadar olan 600 metreyi 70 metre yükseklikteki ipin üzerinde yürüyen cambaz zaman zaman kendisini izleyenlere çeşitli şovlar da yaptı.

Fransa’nın başkenti Paris’te Nathan Paulin adlı ip cambazı, yürekleri ağza getiren bir gösteriye imza attı.

Eyfel'de çılgın gösteri! 70 metre yükseklikteki ipte 600 metre yürüdü

Eyfel Kulesi'nin birinci katından Chaillot Tiyatrosu'na kadar olan 600 metreyi 70 metre yükseklikteki ipin üzerinde yürüyerek geçen 27 yaşındaki Paulin, yürüyüşünü başarı ile tamamladı.Eyfel'de çılgın gösteri! 70 metre yükseklikteki ipte 600 metre yürüdü - Resim : 2

Yalnızca 2,5 santimetre genişliğindeki bir ipin üzerinde yürüyen Paulin’in gösteri sırasından güvenlik halatı kullandı. Zaman zaman yürüdüğü telin üzerine oturan ve yatan Paulin, kendisini izlemeye gelen yüzlerce kişiye şov yapmayı da ihmal etmedi.

Eyfel'de çılgın gösteri! 70 metre yükseklikteki ipte 600 metre yürüdü - Resim : 3

Eyfel'de çılgın gösteri! 70 metre yükseklikteki ipte 600 metre yürüdü ile ilgili etiketler Fransa ip cambazı Eyfel Kulesi Nathan Paulin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.