Exxen ve ExxenSpor abonelik ücretine büyük zam! İşte yeni fiyatlar

Yerli dijital yayın platformlarından Exxen, abonelik ücretlerine zam yaptı. Exxen ve ExxenSpor paketlerine gelen zamlar sonrası fiyatlar yükseldi. Peki Exxen fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Yerli dijital içerik platformu Exxen'e büyük bir zam geldi. Birçok yerli içeriğin yanında ExxenSpor paketi ile Şampiyonlar Ligi ve diğer Avrupa kupası maçlarını da yayınlayan platformda abonelik ücretlerine zam yapıldı. İşte yeni Exxen abonelik ücretleri...

GÜNCEL EXXEN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Reklamlı Exxen abonelik ücreti:

- Aylık: 49,90 TL > 64,90 TL

- Yıllık: 41,90 TL > 54 TL x 12

Reklamsız Exxen abonelik ücreti:

- Aylık: 69,90 TL > 89,90 TL

- Yıllık: 58,50 TL > 74,90 TL x 12

Reklamlı ExxenSpor abonelik ücreti:

- Aylık: 129,90 TL > 144,90 TL

- Sezonluk: 102,90 TL > 119 TL x 5

Reklamsız ExxenSpor abonelik ücreti:

- Aylık: 149,90 TL > 169,90 TL

- Sezonluk: 119,50 TL > 139 TL x 5

EXXEN NEDEN ZAM YAPTI?

Exxen'den yapılan zam ile ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Değerli üyemiz, Türkiye'nin dijital platformu Exxen olarak içeriklerimizi zenginleştirmek ve hizmet kalitemizi daha da arttırmak için abonelik fiyatlarımızı 1 Mayıs 2023 tarihinden itibaren güncelliyoruz.

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları ve Türkiye'nin en prestijli yapım ödüllerine sahip, Konuşanlar, Gibi'nin yeni sezon bölümlerinin yanı sıra; Esnaf, Sizi Dinliyorum, Sadece Arkadaşız içeriklerimiz ile her yaşa ve zevke uygun yapımları sizlerle buluşturmaya ve hayatınıza keyif katmaya devam edeceğiz."

Exxen ve ExxenSpor abonelik ücretine büyük zam! İşte yeni fiyatlar ile ilgili etiketler Exxen zam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.