Exxen nedir? Exxen ücretli mi olacak?

Exxen nedir? Acun Ilıcalı'nın Instagram hesabından duyurduğu dijital platform Exxen'in ne demek olduğunu ve ücretini sizler için araştırdık. peki, Exxen ücretli mi olacak? İşte detaylar...

Kısa süre önce bir dizi platformu kurucağını yönünde plamları olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı dün Instagram hesabından yaptığı paylaşımda yeni platformun adının "Exxen" olacağını duyurdu. Herkesin merak ettiği "Exxen" ismini 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' programının da adını koyan ve bir dönem jüri üyeliği görevini üstlenen Ali Taran oldu.

ÜNLÜ İSİMLERLE ÇALIŞACAK

Acun Ilıcalı, konsept olarak Netflix ve BluTV'ye rakip olarak yeni bir platform kurdu. Yeni platformunda yarışmalara ağırlık verecek olan Ilıcalı, Cem Yılmaz, Cemal Can Canseven, Aleyna Tilki, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç gibi isimlerle çalışacak. Bugün Instagram hesabından paylaşım yapan Ilıcalı, "Yeni dijital platformumuz Exxen'de yakında beraberiz" dedi.Öte yandan Ilıcalı'nın yeni platformunda yarışmaların yanı sıra orijinal dizi ve filmler de olacak.

Exxen nedir? Exxen ücretli mi? Ücreti ne kadar?

EXXEN NE DEMEK? NE ANLAM İFADE EDİYOR?

Exxen, Acun Ilıcalı’nın kurduğu dijital yayıncı platform olarak kamuoyuna duyuruldu. Yeni platformun isim babası ise ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ programının da adını koyan ve bir dönem jüri üyeliği görevini üstlenen Ali Taran oldu. Reklamcı Ali Taran’ın önerisiyle Exxen adını alan platformun isminin anlamı henüz bilinmiyor. Ancak magazin kulislerinde Exxen’de genellikle yarışma programlarının yer alacağı konuşuluyor. Aynı zamanda Exxen platformunda belgeseller de bulunacak.

EXXEN NE ZAMAN AÇILACAK?

Exxen’in duyurulmasından sonra gözler Exxen ne zaman faaliyete geçecek sorusunun cevabına çevrildi. Exxen’in başlama tarihi için herhangi bir kesinlik söz konusu değilken; platformun sahibi ‘yakında beraberiz’ açıklaması yaptı.

EXXEN ÜCRETLİ Mİ? ÜCRETİ NE KADAR?

Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu "Exxen" merak ediliyor. Peki exxen ücretli mi? Bu konu hakkında henüz bir bilgi yok. Ücretli olup olamayacağı daha sonradan haberimizde yer alacaktır.

Exxen nedir? Exxen ücretli mi olacak? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Exxen ne demek exxen nedir exxen ücretli mi exxen ücreti ne kadar Exxen aylık ne kadar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.