Evlilikte Kavga Çıkmasın Diye Alttan Alan 3 burç

Mutlu Evliliklerin En Büyük Sırrı kavga esnasında alttan almaktır. Karı-koca çatışmalarının en az yaşandığı evlerde alttan alan tarafın burcu önemlidir. İşte Evlilikte kavga çıkmasın diye alttan alan 3 burç...

Evlenmeden Önce partnerinin her şeyini araştıranlar ne yazık ki burçlar konusunda umursamazdır. Ancak evlilikte yaşanacak kavgaların nedeni ne olursa olsun tarafların burçları bu kavgaların sona erdirilmesinde büyük pay sahibidir. Biz de evlilikte kavga çıkmasın diye alttan alan 3 burcu araştırdık.

BOĞA BURCU: Aman gerginlik çıkmasın, tartışma sürmesin diyen Boğa burcu için huzur hayattaki en birincil kriterdir. Bu yüzden mutlu evliliklerde taraflardan en az biri Boğa burcudur.

YAY BURCU: Uyum konusunda eline su dökülmeyen Yay burcu gerek evliliklerde gerekse arkadaşlıklarda kavgadan en uzak burçtur. Özellikle aynı evi paylaşmak istediğiniz kişi Yay burcuysa düşünmeden yüzük takabilirisiniz.

KOVA BURCU: Kendini asla ezdirmeyen Kova burcu söz konusu evlilik ise bir anda mantık abidesi kesilir. Bu yüzden evde tartışmayı uzatmamak adına susan, sakinleşen biri varsa o kesin Kova burcudur.

Evlilikte Kavga Çıkmasın Diye Alttan Alan 3 burç ile ilgili etiketler evlilik alttan alan burçlar burçlar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.