'Evlilik' sorusuna bakın ne tepki verdi!

FOX TV'nin yeni yayın dönemi için düzenlen törene Hazer Armani, Engin Altan Düzyatan, Taner Ölmez gibi ünlü isimler katıldı. Etkinlik çıkışı muhabirlerle sohbet eden Amani, Sıla Gençoğlu ile ilgili evlilik sorularına yanıt verdi.

Dün akşam FOX TV'nin yeni yayın dönemi için bir kutlama düzenledi. Geceye Taner Ölmez, Engin Altan Düzyatan ve Hazer Amani gibi isimler katıldı.

Etkinlik çıkışı Sıla Gençoğlu ile ilgili soruları yanıtlayan Amani, evlilik sorularını duymamazlıktan geldi.

"İLİŞKİMİZ HARİKA GİDİYOR"

Partiye moderatör olduğu The Taste Türkiye yarışmasının şefleriyle katılan Hazer Amani, 'Sıla Gençoğlu ile ilişkiniz nasıl gidiyor?' sorusuna "Harika gidiyor" cevabını verdi. Evlilik iddiaları için de "Bilmiyorum ki, bende bilmiyorum. Ben de sizden duyuyorum, her gün uyandığımda yeni haberler duyuyorum. Ne kadar güzel" dedi.

DUYMAMAZLIKTAN GELDİ

Mekan çıkışı da yeniden muhabirlerin hedefinde olan Hazer Amani, bir muhabirin 'Sıla ile evlenecek misiniz?' sorusunu birkaç kez "Duymuyorum" diyerek cevapsız bıraktı.

'Evlilik' sorusuna bakın ne tepki verdi!

'Evlilik' sorusuna bakın ne tepki verdi! ile ilgili etiketler Engin Altan Düzyatan Sıla Gençoğlu Fox TV Hazer Amani Taner Ölmez
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.